Exclusief design voor de badkamer van JEE-O

Exclusief design voor de badkamer van JEE-O

De vrijstaande wastafel JEE-O by DADO blue basin is maximaal minimalistisch en speciaal ontworpen voor het bijzondere hotel Blue. Van voren oogt het design object voor de badkamer massief, maar van boven valt de verfijnde dunne lijn en de diepte van de wastafel op. Dat ziet er fragiel uit maar de wastafel bestaat volledig uit DADOquartz. DADOquartz is een - voor JEE-O exclusief - composietmateriaal, dat keihard is, maar zijdezacht aanvoelt.

Maximaal minimalisme gevangen in een wastafel

Eric de Bruijn (Egoista) heeft samen met Lammert Moerman van JEE-O een wastafel speciaal voor het prachtige hotel BLUE in Nijmegen ontwikkeld. Eric de Bruijn is verantwoordelijk geweest voor het hele concept en interieur van BLUE: van elk detail in de kamers tot de indrukwekkende schildering achter de bar. De JEE-O by DADO blue basin is een volledig eigen design en is in alle 35 kamers te vinden. 

Vrijstaande design wastafel JEE-O by Dado in hotel Blue


JEE-O is in 2004 ontsproten aan het brein van concept- en product designer Lammert Moerman. Lammert heeft maar één wens: de wereld het DNA van JEE-O laten voelen.

Mini-wellness in het comfort van je eigen huis

De ontwerpen van JEE-O blinken uit in minimalistisch design met een kosmopolitisch karakter en zijn in middels in 30 landen te vinden. Met JEE-O kan je elke dag genieten van mini-wellness in het comfort van jouw eigen huis of tuin.

 

Vrijstaande design wastafel JEE-O by Dado in hotel Blue
Naast eigen collecties is JEE-O ook steeds meer een platform voor samenwerkingen met andere kunstenaars, ontwerpers en ondernemers. De meeste recente is natuurlijk de JEE-O by DADO blue basin, maar eerder is samengewerkt met kunstenaars als Pablo Lucker en ontwerpduo Grand & Johnson. Uit de samenwerking met Grand & Johnson is de soho collectie geboren, waarmee een Red Dot Award en een German Design Award is gewonnen.

Blue hotel

Blue hotel met designinterieur #jeeo

BLUE is de thuishaven in Nijmegen voor wie zich overal ter wereld thuis voelt. Alle comfort, alles bij de hand. Altijd draadloos verbonden met vrienden, familie en werk. BLUE is hotel, hotelbar, lobby & lounge met klassiek gevoel voor service en trendsettend design.

Interieur van hotel Blue Nijmegen met design wastafel van Jee-O

Wij doen alles met passie en plezier

Sander Hendrix van BLUE: “Wij doen alles met passie en plezier. Daarom hebben we ervoor gekozen om in slimme samenwerkingen bijzondere producten voor ons hotel te ontwikkelen. Er is een bed ontworpen voor BLUE, met onze master bartender Ivar de Lange is een BLUE Gin ontwikkeld en er is een eigen linnengoedcollectie. Uiteraard ook allemaal verkrijgbaar in onze winkel.”

 

Vrijstaande design wastafels JEE-O by Dado in hotel Blue

Bekijk hier meer producten voor de badkamer van Jee-O

Brochure over Exclusief design voor de badkamer van JEE-O aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP