JEE-O soho: design om van te watertanden

Het soho trio van JEE-O bestaat uit een vrijstaande douche en badvuller en een stoere wandkraan. De zwarte hamerslag coating geeft de robuuste vormgeving industriële looks. Puur, stoer en stevig: design om van te watertanden.

Jee-O soho vrijstaande douche, badvuller en wandkranen


JEE-O soho: voor badkamers met een bite

JEE-O soho is geïnspireerd door de bruisende wijk Soho in New York, met veel industriële lofts die doorgaans sober én stoer tegelijk zijn ingericht. Zo staat de met een Design Award bekroonde vrijstaande soho douche als een huis, juist doordat alle overbodige poespas achterwege is gelaten. De robuuste coating nodigt uit om aan te raken. Blikvanger is de uitstekende menggreep, die zich als een soort joystick intuïtief laat bedienen. Met of zonder handdouche is deze douche een eyecatcher voor zowel binnen als buiten door de 365 all weather frost free optie. Klik HIER voor een gratis brochure van de soho vrijstaande douche.

Jee-O soho wandkraan badkamer

Badvuller en wandkraan maken de serie van JEE-O compleet

De robuuste vrijstaande badvuller en tweegats wandkraan uit de soho serie zijn, net als de douche, gemaakt van roestvast staal en afgewerkt met een donkere hamerslag coating. De vrijstaande badvuller is bedoeld om naast het bad op de vloer te installeren en laat zich bedienen door een eengreepsmengkraan. De badvuller heeft een losse hand douche met een subtiel slanke kop. Een stoere tweegats wandkraan maakt de soho-collectie compleet. Dankzij de zogenaamde one-move cartridge in het kraanwerk, zorgt de greep in één vloeiende beweging voor meer of minder water, voor warm of koud water. De zwarte soho collectie combineert bij uitstek prachtig bij wit sanitair zoals de vrijstaande baden en wasbasins van Jee-O.

Klik HIER voor een gratis brochure van de wandkraan en klik HIER voor een brochure van de vrijstaande badvuller

Jee-O mango vrijstaande wasbasin en wandkranen Jee-o soho

JEE-O

We energise your moments

Download de brochure

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen