De betere badkamer vind je bij Sanidrõme

De betere badkamer vind je bij Sanidrõme

Heb je plannen voor een nieuwe badkamer of nieuw sanitair? Niets is fijner dan op zo’n moment te kunnen vertrouwen en bouwen op een badkamerspecialist. Iemand die je kan helpen, inspireren, adviseren en geen detail mist. Die keer op keer de betere badkamer ontwerpt en ook nog eens vakkundig kan installeren. Daarvoor ben je bij Sanidrõme aan het juiste adres! 

Een goede start bij het plannen van je droombadkamer is het opdoen van badkamerinspiratie en ideeën. Op de website van Sanidrõme vind je veel inspiratie:

Van A tot Z geregeld

Bij Sanidrõme ben je van harte welkom voor deskundig advies, creatieve badkamerontwerpen, levering en vakkundige installatie van complete badkamers, toiletruimtes, sanitair, wellnessruimtes en tegelvloeren voor het hele huis. Je wordt volledig ontzorgt: met één centraal aanspreekpunt behoud jij inzicht en de badkamerspecialist de regie. Van advies, ontwerp, bestelling en levering, tot en met de installatie en oplevering van je nieuwe badkamer. Zo kan je straks zorgeloos genieten van je nieuwe badkamer en van jarenlang badkamerplezier.

Advies op maat

In de sfeervolle badkamershowrooms verspreid over heel Nederland kan je je oriënteren en volop inspiratie opdoen. Je vind er onder andere de nieuwste collecties Sphinx Tegels, douchewanden van HSK met extra comfort, de badkamercollectie ME by Starck van Duravit en gekleurde kranen en douches van Hansgrohe. Laat je inspireren door de verschillende badkamer- en toiletopstellingen en krijg uitgebreid advies met een 3D ontwerp van jouw nieuwe droombadkamer.

Hecht je vooral aan luxe en comfort of staat juist de functionaliteit voorop? Hoe verhoudt de badkamer zich tot de totale woonruimte en welke stijl heeft je voorkeur? Wat is de gezinssamenstelling? Kortom, wat past bij jou? Met praktisch inzicht, vakmanschap, creativiteit en productkennis helpen de Sanidrõme badkamerspecialisten om samen met jou te komen tot het beste ontwerp. Vanuit persoonlijke voorkeuren, beschikbare ruimte en budget creëert Sanidrõme de betere badkamer op maat. 

Wil je je alvast inlezen en inspiratie op doen? Vraag dan nu al het Sanidrõme inspiratiemagazine aan

Badkamerbreed badkamer inspiratie magazine Sanidrome #sanidrome #badkamer #badkamermagazine #badkamerbreed

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP