De betere badkamer vindt u bij Sanidrõme. Waar anders?

De betere badkamer vindt u bij Sanidrõme. Waar anders?

U bent zich aan het oriënteren voor een nieuwe badkamer of sanitair? Niets is fijner dan op zo’n moment te kunnen vertrouwen en bouwen op een badkamerspecialist. Iemand die u kan helpen, adviseren en geen detail mist. Iemand die keer op keer de betere badkamer ontwerpt en ook nog eens vakkundig kan installeren. Daarvoor bent u bij Sanidrõme aan het juiste adres! Achter elke Sanidrõme showroom schuilt tenslotte een erkend installatiebedrijf. En juist dat maakt Sanidrõme zo bijzonder.

Sanidrome    

Bezoek de Sanidrõme badkamershowrooms
Bij Sanidrõme bent u van harte welkom voor deskundig advies, creatieve badkamerontwerpen, levering en vakkundige installatie van complete badkamers, toiletruimtes, sanitair, wellnessruimtes en tegelvloeren voor het hele huis. In de sfeervolle badkamershowrooms (30 verspreid over heel Nederland) kunt u zich oriënteren en volop inspiratie opdoen. Er worden complete badkameropstellingen gepresenteerd, samengesteld uit kwaliteitsproducten van vooraanstaande merken, zoals onder andere Villeroy & Boch, Grohe, Sphinx en Mosa. De badkamershowrooms worden continu actueel gehouden met de laatste noviteiten en trends op badkamergebied.

Voor de complete badkamer, van A t/m Z
Een nieuwe badkamer begint voor Sanidrõme bij het leren kennen van de klanten. Hecht u vooral aan luxe en comfort of staat juist de functionaliteit voorop? Hoe verhoudt de badkamer zich tot de totale woonruimte en welke stijl heeft uw voorkeur? Wat is de gezinssamenstelling? Kortom, wat past bij u? Met praktisch inzicht, vakmanschap, creativiteit en grote productkennis helpen de Sanidrõme badkamerspecialisten om samen met u te komen tot het beste ontwerp. Misschien had u er niet aan gedacht om die aangrenzende, maar ongebruikte logeerkamer te betrekken bij uw toekomstige ontspanningsruimte. Of biedt een open verbinding met uw slaapkamer de mogelijkheid om uw badkamer het gewenste, ruimtelijke effect te geven. Uw dromen zijn de uitdaging voor Sanidrõme! Vanuit uw persoonlijke voorkeuren, beschikbare ruimte en budget creëert Sanidrõme de betere badkamer op maat. Het ontwerp wordt driedimensionaal uitgewerkt, zodat de ideeën tot leven komen en u vooraf zicht heeft op het eindresultaat.

Sanidrome

Erkend allround installatiebedrijf
Naast de complete installatie van badkamers houden de bij Sanidrõme aangesloten installatiebedrijven zich ook bezig met aanleg, onderhoud en beheer van gas-, water- en verwarmingsinstallaties ten behoeve van woningbouw, utiliteitsbouw en renovatieprojecten. Denk bijvoorbeeld aan het onderhoud van uw cv-ketel. Vanwege haar jarenlange ervaring kan Sanidrõme u de service en garantie bieden die u van echte vakmensen mag verwachten. Vraag vrijblijvend om advies of een offerte.

Sanidrõme, de betere badkamer

Brochure over De betere badkamer vindt u bij Sanidrõme. Waar anders? aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP