De betere badkamer vind je bij Sanidrõme

De betere badkamer vind je bij Sanidrõme

Je bent je aan het oriënteren voor een nieuwe badkamer of sanitair? Niets is fijner dan op zo’n moment te kunnen vertrouwen en bouwen op een badkamerspecialist. Iemand die je kan helpen, adviseren en geen detail mist. Iemand die keer op keer de betere badkamer ontwerpt en ook nog eens vakkundig kan installeren. Daarvoor ben je bij Sanidrõme aan het juiste adres! Achter elke Sanidrõme showroom schuilt tenslotte een erkend installatiebedrijf. En juist dat maakt Sanidrõme zo bijzonder.

Sanidrome badkamer met half vrijstaand bad en inloopdouche #sanidrome
Sandrõme badkamer

Bezoek de Sanidrõme badkamershowrooms

Bij Sanidrõme ben je van harte welkom voor deskundig advies, creatieve badkamerontwerpen, levering en vakkundige installatie van complete badkamers, toiletruimtes, sanitair, wellnessruimtes en tegelvloeren voor het hele huis. In de sfeervolle badkamershowrooms (28 verspreid over heel Nederland) kan je je oriënteren en volop inspiratie opdoen. Er worden complete badkameropstellingen gepresenteerd, samengesteld uit kwaliteitsproducten van vooraanstaande merken, zoals onder andere Villeroy & Boch, Assenti, Geberit, Duravit, Hansgrohe en Sealskin. De badkamershowrooms worden continu actueel gehouden met de laatste trends en ontwikkelingen op badkamergebied.

Sanidrome badkamer met vrijstaand bad en industriele inloopdouche #badkamer #badkamerinspiratie #industrieel #sanidrome

Sandrõme badkamer

Voor de complete badkamer, van A t/m Z

Een nieuwe badkamer begint voor Sanidrõme bij het leren kennen van de klanten. Hecht je vooral aan luxe en comfort of staat juist de functionaliteit voorop? Hoe verhoudt de badkamer zich tot de totale woonruimte en welke stijl heeft je voorkeur? Wat is de gezinssamenstelling? Kortom, wat past bij jou? Met praktisch inzicht, vakmanschap, creativiteit en grote productkennis helpen de Sanidrõme badkamerspecialisten om samen met jou te komen tot het beste ontwerp.

Misschien had je er niet aan gedacht om die aangrenzende, maar ongebruikte logeerkamer te betrekken bij de toekomstige ontspanningsruimte. Of biedt een open verbinding met de slaapkamer de mogelijkheid om je nieuwe badkamer het gewenste, ruimtelijke effect te geven. Jouw dromen zijn de uitdaging voor Sanidrõme! Vanuit persoonlijke voorkeuren, beschikbare ruimte en budget creëert Sanidrõme de betere badkamer op maat. Het ontwerp wordt driedimensionaal uitgewerkt, zodat de ideeën tot leven komen en je vooraf zicht hebt op het eindresultaat.

Bekijk hier de producten uit het assortiment van Sanidrõme. Wil je je alvast inlezen en inspiratie op doen? Vraag dan het Sanidrõme inspiratiemagazine aan

Brochure over De betere badkamer vind je bij Sanidrõme aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP