Nieuwe kleur voor een industriële badkamer

Is je badkamer toe aan een frisse update? Met een badkamermeubel in de kleur Black Oak geef je de ruimte een chique, maar ook stoere uitstraling. Deze nieuwe kleur past perfect bij de industriële woontrend.

Toon lef met een nieuwe kleur

Black oak is een donkere kleur met zichtbare houtnerf. De mooie meubels uit de series van het NewWave programma zijn allemaal in deze nieuwe kleur verkrijgbaar. De meubels zijn op verschillende manieren samen te stellen, zodat je altijd een opstelling kan creëeren die past bij jouw persoonlijke invulling van de industriële look. We geven je een aantal voorbeelden ter inspiratie.

New Wave badkamermeubel Infinity. Kleur black oak
Infinity Black Oak - NewWave

Het NewWave Infinity meubel in Black Oak heeft een royale breedte van 160 cm en is een stijlvol element in de badkamer. De wastafel Urano in een mooie marmer-look geeft het meubel een chique uitstraling. Kies je voor een zwarte wastafel, dan heeft Infinity meer een stoere uitstralling. Mooi detail zijn de greepllijsten, die in kleur 'matchen' met het black oak meubel.

NewWave badkamermeubel Momentum badkamer

Momentum Black Oak - NewWave

Badkamermeubel Momentum in black oak krijgt een stoere twist door de twee betonnen waskommen Arc. De onderkast heeft drie lades zonder greep voor lekker veel opbergruimte en een strakke look. De twee spiegels Diabolo hebben een mat zwart kader en maken de industriële stijl van de badkamer compleet. De spiegels hebben indirecte verlichting rondom en een touch sensor op de voorzijde.

Wil je meer weten over de meubelseries verkrijgbaar in deze kleur? Download hier de brochure.

H&R badmeubelen en sanitair

Meer dan alleen badmeubelen

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen