Badkamermeubels met warme houtkleur van Thebalux

Badkamermeubels met warme houtkleur van Thebalux

Badkamermeubels in een houtkleur brengen extra warmte in het ontwerp van de badkamer Houtkleuren hebben een natuurlijke uitstraling en zijn met zeer veel kleuren tegels prachtig te combineren. Zelfs in de hele strakke badkamer met witte tegels en/of grijze tegels geeft het een zeer stijlvol resultaat.

Badkamermeubel in houtkleur

Meerdere series badkamermeubels van Thebalux zijn verkrijgbaar in verschillende houtkleuren. Het aanbod van houtkleuren bij Thebalux is nu uitgebreid met de foliekleur San Remo. De kleur San Remo heeft een duidelijke nerf en doet denken aan de uitstraling van rustieke wagonplanken. De kleur is erg mooi in contrast met (mat)witte wastafels en opbouwkommen. De kleur San Remo zal worden opgenomen in de volgende series: Solid X, Nuance, Stone, Ceramic Line, Beat (m.u.v. inliggend greeploos en Beat lak), Nera, Allure (m.u.v. inliggend greeploos) en You (m.u.v. inliggend greeploos).

Voorbeelden badkamermeubels met houtkleur

We hebben een aantal mooie voorbeelden van badkamermeubels in houtkleur voor je op een rijtje gezet. Klik op de foto voor meer informatie!

Badkamermeubel Thebalux Beat in houtkleur San Remo

Thebalux badkamermeubel CERAMIC LINE in houtkleur NEBRASKA

Thebalux badkamermeubel SOLID X in houtkleur SAN REMO

Thebalux Beat badkamermeubel in houtkleur San Remo

Thebalux Nuance in houtkleur Nebraska met Deluxe spiegelkast

Bekijk hier meer voorbeelden van badkamermeubels

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP