Nieuwste badkamermagazine: inspiratie bij het verbouwen van de badkamer

Nieuwste badkamermagazine: inspiratie bij het verbouwen van de badkamer

Ben je van plan je badkamer te verbouwen? Zoek je een nieuw badkamermeubel, droom je van een inloopdouche of vrijstaand bad? Laat je dan eerst goed informeren! Duik in badkamerbrochures en maak borden op Pinterest ter inspiratie. En om je te helpen, maakten wij badkamermagazine UW Badkamer; een handige en inspirerende informatiebron waarin je alles vindt wat je moet weten bij het samenstellen van jouw droombadkamer.

Badkamernieuws en inspiratie

In het badkamerboek vind je een overzicht van verschillende badkamerstijlen, handige tips voor het indelen en inrichten van je nieuwe badkamer en inspirerende droombadkamers. Je kan kiezen uit de nieuwste badkamermeubels die handig inspelen op een goede logistiek in de badkamer.  Eigenlijk vind je in het magazine alle informatie over relevante badkameronderwerpen wanneer je aan de slag wil met je badkamer. Bestel UW Badkamer magazine hier.

UW Badkamer magazine - handige informatiebron bij het verbouwen van de badkamer #badkamer #uwbadkamer #verbouwen #droombadkamer #magazine

Op de cover: Happy D.2 Plus bad - Duravit

Kies je badkamerstijl

Wat is eigenlijk jouw badkamerstijl? In het magazine vind je verschillende stijlen en kan je ontdekken wat jij belangrijk vindt in de badkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een zwarte inloopdouche of liever puur wit. Een prominent aanwezig doucheputje of strak weggewerkte douchegoot? Kiezen is zo makkelijk nog niet. Door middel van de inspirerende foto's en stijlboeken word je geholpen om uiteindelijk de keuze te kunnen maken voor jouw nieuwe droombadkamer.  

En omdat we toch min of meer aan huis gekluisterd zijn op het moment en niet zo gemakkelijk een weekendje weg kunnen genieten van de luxe van een hotelbadkamer, adviseren wij je om er je eigen wellness paradijs van te maken. Zo heb je straks toch het gevoel een beetje op vakantie te zijn. Geniet van je nieuwe badkamer! Bestel UW Badkamer magazine hier.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief