LAUFEN

Swissnes, kwaliteit en design

Elegante badkamercollectie Ino van Laufen

De producten voor de badkamer worden elk jaar mooier door het gebruik van innovatieve materialen. Zo heeft Laufen het materiaal SaphirKeramik, waarmee een collectie wastafels, baden en meubels is ontworpen met eenvoudige lijnen en delicaat ogende wanden. Deze Ino-badkamercollectie geeft de moderne badkamer klassieke elegantie.

Nieuwe kijk op de klassieke waskom

Wastafel uit de badkamercollectie Ino van Laufen #badkamer #badkamerinspiratie #laufen #wastafel

De collectie omvat aan de wand bevestigde en losse wastafels, inbouw- en losse waskommen - die nu ook allemaal verkrijgbaar zijn in een mat witte afwerking - maar ook hoogwaardige badkamermeubelen, een fontein en twee vrijstaande baden. Het uitgangspunt voor het ontwerp van Ino is een nieuwe kijk op de klassieke waskom.

Wastafel uit de badkamercollectie Ino van Laufen #badkamer #badkamerinspiratie #laufen #wastafel

Met behulp van de karakteristieke eigenschappen van SaphirKeramik is een aantrekkelijk gevormde wastafel gecreëerd met de klassieke waskom als uitgangspunt. Gericht op dagelijkse gebruiksgewoonten, maar door de dunne wanden een elegante 'beauty'. Door geen brede rand te hebben, zoals we die kennen van conventionele wastafels, was Laufen in staat om een groter bassin te creëren.

badkamercollectie Ino van Laufen #badkamer #badkamerinspiratie #laufen

Bijzonder is de wastafel met planchet in de collectie. De eenvoudig te reinigen planchet met zijn naar boven vegende achterwand geeft ruimte naast de royale wastafel. Ideaal om cosmetica en badkameraccessoires klaar te zetten voor gebruik. Er kan worden gekozen voor een planchet aan de linker- of de rechterkant van de wastafel.

badkamercollectie Ino van Laufen #badkamer #badkamerinspiratie #laufen

Het sterke en gemakkelijk te reinigen SaphirKeramik zorgt ervoor dat de producten zeer geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Leuk om te weten; de hoge design-kwaliteit, het buitengewone SaphirKeramik-materiaal en de innovatieve kracht van de wastafel overtuigden de vakjury bij ISH, die hem de felbegeerde Design Plus Award gaf.

Meubels

Om het geheel mooi af te kunnen maken, is er ook badkamermeubilair ontworpen voor Ino, die zowel optisch als functioneel met de collectie harmoniseert.

Badkamermeubel met wastafel uit de badkamercollectie Ino van Laufen #badkamer #badkamerinspiratie #laufen #badkamermeubel

De flinterdunne voorkant van de laden - bekleed met echt houtfineer of ge-poedercoat mat wit aluminium -  verbergt de zijkanten van de meubeleenheid en wordt volledig mee uitgetrokken met de lade.

De meubels zijn beschikbaar voor de wastafels met een plank en de aan de wand bevestigde waskommen en bieden veel ruimte voor handdoeken, cosmetica en andere accessoires. Aan de binnenkant zitten opbergvakken die het voor de gebruiker eenvoudiger maken om zelfs de kleinste voorwerpen goed zichtbaar op te bergen.

Wastafel uit de badkamercollectie Ino van Laufen #badkamer #badkamerinspiratie #laufen #wastafel

De hoge kast volgt een soortgelijk principe, er kan worden gekozen voor de linker- of de rechterkant. In het royale interieur zorgen vijf schappen voor meer overzicht en ordening, terwijl aan de binnenkant van de deuren meer opslagruimte is in de vorm van praktische opslaghouders. Het meubilair is verkrijgbaar met een ge-poedercoat mat-wit oppervlak of in echt walnootfineer.

Baden

Het rustige centrum van de Ino-badkamer is het vrijstaande bad. De smalle rand lijkt de vloeiende lijnen van de wastafel als vanzelfsprekend over te nemen. De geïntegreerde hoofdsteun biedt heerlijke ontspanning.

Bad uit de badkamercollectie Ino van Laufen #badkamer #badkamerinspiratie #laufen #bad

De badkuip is gemaakt van stevig Sentec-materiaal – gekenmerkt door een lager gewicht -  waardoor het met één enkele wand in één mal kan worden gegoten. Tot slot is het vrijstaande Ino-bad conventioneel geïnstalleerd; de overloop, voeten én sifon zijn al geïntegreerd om zo naadloos aan te sluiten in de badkamer.

Meer weten over deze mooie collectie? Download hier de Laufen catalogus of vraag de brochure aan!

BROCHURE AANVRAGEN

LAUFEN brochure pakket -
LAUFEN brochure pakket

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen