ACO ShowerStep tegelstrip voor inloopdouche

De inloopdouche met een strakke douchegoot zijn veel gezien, ze zijn dan ook prachtig. Toch wordt het visuele aspect vaak teniet gedaan, doordat de zijkant van de tegels te zien is op de plek waar het afschot van de doucheruimte is. ACO heeft speciaal hiervoor de ACO ShowerStep ontwikkeld. Geen lelijke randen meer in de inloopdouche, maar een harmonieus geheel.

Inloopdouche zonder tegelranden

Installateurs geven vaak hetzelfde probleem aan: bij een inloopdouche ontkom je niet aan hoogteverschil. Het douchewater moet tenslotte netjes de goot inlopen. Met een afschot is dat eenvoudig te realiseren, maar dat betekent wel dat er een hoogteverschil ontstaat op de tegelvloer. De zijkant van de tegels in de doucheruimte zijn dan zichtbaar, wat soms een smet is op de verder prachtige inloopdouche. ACO heeft nu een even simpele als unieke oplossing voor dit probleem. De ACO ShowerStep is een tegelstrip die niveauverschillen in de badkamer overbrugt.

ACO showerStep tegelstrip inloopdouche

Fraai, beschermend en hygiënisch

De ACO ShowerStep wordt toegepast aan de zijkanten van de inloopdouche en zorgt voor een visueel fraaie aansluiting met de rest van de badkamervloer. Maar er zijn meer voordelen dan alleen dit esthetische effect. De vaak ruwe en poreuze zijkant van tegels is lastig schoon te houden. Daarnaast is de tegelrand vatbaar voor beschadigingen. De ACO ShowerStep vormt dé oplossing voor deze uitdagingen. Het is een RVS-strip die zorgt voor een fraaie en schone overgang voor dit niveauverschil. De strip is eenvoudig te installeren en beschermt ook de tegelrand. De ACO ShowerStep is gemaakt van RVS-AISI 304 en kan in twee verschillende afwerkingen geleverd worden: geborsteld en elektrolytisch gepolijst. De ACO ShowerStep is aan de bovenkant twaalf millimeter breed. Een standaard douchewand heeft een breedte tot negen millimeter en kan er dus eenvoudig op geplaatst worden.

ACO ShowerStep tegelstrip

ACO ShowerStep is een nieuw product in de ShowerDrain range. Hij is verkrijgbaar in drie hoogtes (10 mm, 12,5 mm en 15 mm) en twee lengtes (990 mm en 1490 mm), die ter plekke kunnen worden ingekort. Met de ACO ShowerStep lost ACO een knelpunt in de afwateringsketen op.

Aco Showerdrain

Dé finishing touch voor jouw badkamer

Download de brochure

Download de brochure

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen