Aangepast sanitair biedt veiligheid thuis

Aangepast sanitair biedt veiligheid thuis

Aanpassingen in huis vergroten de onafhankelijkheid van ouderen en mensen met een beperking, zodat zij zelfstandig kunnen blijven functioneren. Veilig thuis wonen, dankzij goede aanpassingen in onder meer de badkamer, biedt het comfort waar dagelijks behoefte aan is. 

 Aangepast sanitair | Handicare   Aangepast sanitair SaniComfort 

Grote onafhankelijkheid

Dagelijkse verzorging is een vereiste in ons leven. Wanneer dat moeite kost, vanwege ouderdom of een beperking, is het fijn te weten dat er mogelijkheden bestaan die een handje helpen. Of het nu thuis is, in een verpleeghuis of in een openbaar gebouw, de zelfstandigheid en veiligheid van ouderen en gehandicapten wordt aanzienlijk verbeterd door het huidige aangepast sanitair. Gelukkig is er op het gebied van aangepaste badkamerproducten steeds meer te koop en wordt door de fabrikanten ook steeds beter gelet op design, in combinatie met functionaliteit. Diverse fabrikanten bieden een breed assortiment aan voor iedereen die zelfstandig thuis wil blijven wonen. Hulpmiddelen als glijstangen, een douchestoel, handgrepen, muursteunen en accessoires zijn zomaar een greep uit het assortiment van de diverse aanbieders. Meestal wordt nauw samengewerkt met ergotherapeuten en andere professionals uit de gezondheidszorg.

 Aangepast sanitair | Douche    Aangepast sanitair | SaniComfort

Vlakke douchevloeren en instapbaden

Vlakke douchevloeren die de hoge douchevloer of een bad moet vervangen, zijn in verschillende uitvoeringen en maten verkrijgbaar en hebben altijd antislip. Er bestaan uitvoeringen waarbij ook een rolstoel de vloer op kan worden gereden. De douchewanden zijn er in alle soorten en maten en zijn heel makkelijk te plaatsen. De deuren zijn paniekbestendig. Wanneer iemand zich niet goed voelt, kan de deur snel naar buiten open. De aangepaste instapbaden zijn er ook in alle soorten en maten. De instap is veilig laag aangebracht en wanneer het ligbad een deur heeft, is deze in noodgevallen snel verwijderbaar. Met een ingebouwde lift kan u makkelijk het water in en na afloop tilt de lift u weer overeind. De baden hebben twee afvoeren waardoor het bad extra snel leeg loopt. Er bestaan ook inloopbaden waarbij douche en bad zijn gecombineerd. En de meeste collecties aangepast sanitair esthetisch en nauwelijks van standaard sanitair te onderscheiden. Zo kunt u nog jarenlang onafhankelijk, veilig en stijlvol van uw badkamer gebruik maken.

 Level Access Eagle Shower Tray Option F1 Door    Aangepast Sanitair | HandicareBrochure over Aangepast sanitair biedt veiligheid thuis aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP