Marcel Wanders badkamer

Marcel Wanders badkamer

Wanneer je een liefhebber bent van design voor de badkamer, dan hebben wij iets moois voor je gespot. De Nederlandse industrieel ontwerper Marcel Wanders heeft voor het merk Laufen een schitterende badkamerlijn ontworpen: The New Classic. Met deze luxueuze collectie kan jouw badkamer zo in een woonmagazine!

Marcel Wanders badkamer New Classic by Laufen #badkamer #badkamerdesign #wastafel #badkamermeubels

Elegant

De schitterend vormgegeven collectie bestaat uit SaphirKeramik* wastafels en wastafelbladen, een vrijstaand bad en badkamermeubels met een elegante uitstraling. De Marcel Wanders badkamerlijn New Classic viel zo in de smaak in de designerswereld dat de collectie een award heeft gewonnen in de categorie sanitair, uitgereikt door het blad ELLE Decoration Russia.

Marcel Wanders badkamer New Classic by Laufen #badkamer #badkamerdesign #wastafel #bad #badkamermeubels

Marcel Wanders badkamer New Classic by Laufen #badkamer #badkamerdesign #wastafel #bad #badkamermeubels

Een nieuwe klassieker

De creativiteit van de designer of the year 2018 komt in het ontwerp samen met de kwaliteit van LAUFEN. De badkamerlijn heeft een klassiek karakter in een eigentijds jasje; een elegante en eigentijdse collectie die het in zich heeft om uit te groeien tot een klassieker met een unieke en luxueuze uitstraling.

Marcel Wanders badkamer New Classic by Laufen #badkamer #badkamerdesign #wastafel #bad #badkamermeubel

*LAUFEN maakt keramisch sanitair, wellness en kranen. Ze staan bekend om het gepatenteerde SaphirKeramik, een innovatieve keramiek die de hygiënische voordelen van traditionele badkamerkeramiek combineert met een uitzonderlijke stevigheid, strakheid en vormdefinitie.

Marcel Wanders en Laufen #badkamer #badkamerdesign #wastafel #bad #badkamermeubels

Marcel Wanders is een Nederlands industrieel ontwerper. Hij is medeoprichter van het designlabel Moooi. Daarnaast heeft Wanders een eigen ontwerpstudio, waar hij werkt voor verschillende internationale meubelmerken. LAUFEN Bathrooms is een Zwitsers bedrijf, gespecialiseerd in complete badkamerinterieurs in complete high-end badkamers.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief