Detremmerie - Meer van het merk Detremmerie

Product in beeld 11 Nieuws 2 Dealers 23

Detremmerie Douchetubs

De Detremmerie douchetubs zijn douchebakken in mineral stone. Deze douchetubs zijn in 8 diverse kleuren en oneindig veel afmetingen te verkrijgen. Ze zijn prachtig te combineren me... meer »

Detremmerie spiegel met rondom gezandstraalde boord

Deze spiegel van Detremmerie heeft rondom een gezandstraalde boord op een verborgen kader. De spiegel heeft een afmeting van 60x140 cm. Voorzien van een bewegingssensor. De spiegel... meer »

Detremmerie Spiegelkast Luxury

De Detremmerie Spieglkast Luxury is een draaideurspiegelkast van 16 cm diep en kan geleverd worden in de breedtes 50 tot 140 cm (per 20 cm). De kast heeft dubbelzijdige spiegeldeur... meer »

Detremmerie Spieglkast Elite

De Elite draaideurspiegelkast van Detremmerie is 16 cm diep en kan geleverd worden in de breedtes 60 tot 140 cm (per 20 cm). De kast heeft dubbelzijdige spiegeldeuren met zijdeling... meer »

Detremmerie No Limit Classic badkamermeubels

Met de No Limit Classic lijn van Detremmerie, stel je zelf badkamemeubels samen. Je kiest de onderbouwmeubels los van het wastafelblad. Voor het wastafelblad is er keuze uit versch... meer »

Detremmerie No Limit 50 badkamermeubels

Stel zelf je badkamermeubel samen met badmeubel-serie No Limit 50 van Detremmerie. Kies uit ruim 250 types onderbouwkasten, ruim 300 wastafelbladen, ruim 80 spiegels en ruim 110 sp... meer »

Detremmerie No Limit 45 badkamermeubels

Stel je badkamemeubels zelf samen met No Limit 45 van Detremmerie. Je kiest de onderbouwmeubels los van het wastafelblad, voor het wastafelblad is er keuze uit verschillende materi... meer »

Detremmerie No Limit 40 badkamermeubels

Stel zelf je badkamermeubel samen met No Limit 40 van Detremmerie. Creëer diverse opstellingen door te kiezen uit ruim 250 types onderbouwkasten, ruim 300 wastafelbladen, ruim... meer »

Detremmerie bad Oval

Vrijstaand bad Oval van Detremmerie is vervaardigd van mineraalmarmer en heeft de afmetingen 181x85x60cm. Het ovale ligbad heeft geen overloop. Lengte: 1810mmBreedte: 850mmmateria... meer »

Detremmerie vrijstaand bad Ronaldo XL

Vrijstaand bad Ronaldo XL van Detremmerie is gemaakt van het materiaal kunstmarmer & top solid en bestaat in 2 groottes ; in glanzend of mat wit ; in zwart en met of zonder ove... meer »

No Limit badkamermeubels-zelf samenstellen

No Limit is een succesvolle reeks, waarbij je zelf je meubel samenstelt. Je kiest uit:- Wastafelbladen op 22 cm, 40 cm, 45 cm of 50 cm diep in kunstmarmer, Top Solid, Solid surface... meer »