Badkamerstudio Roggeveen

Westbaan 229
2841 MC MOORDRECHT

Tel: 0182-686262

http://www.roggeveen-badkamers.nl info@roggeveen.nu

Welkom bij Badkamerstudio Roggeveen, uw badkamerspecialist!


De badkamerspecialist van Gouda, Moordrecht, Waddinxveen, Boskoop, Reeuwijk en omstreken.De naam badkamerstudio Roggeveen bestaat nu al weer meer dan twaalf jaar.

Sinds kort hebben we de bedrijfsactiviteiten en onze showroom verplaatst van Bodegraven naar Moordrecht.Op het nieuwe bedrijventerrein Gouwepark tussen Gouda en Moordrecht, staat 450 m² showroom geheel voor de klant ter beschikking.

De opstellingen geven de nieuwe trends aan en zijn volledig aangepast aan de realistische “thuis” opstellingen. Zo treft u inloopdouches met vloergoten aan, grote wandtegels en zelfs natuursteen op zowel vloer als wand.

Ook hebben we losse opstellingen wastafelmeubelen, sanitair en tegels in diverse uitvoeringen staan. Kortom, wat u wenst, luxe, functioneel of budgetvriendelijk, vindt u bij Roggeveen in de showroom.

Badkamerstudio Roggeveen ontwerpt graag voor u en kan op eenvoudige wijze nog enkele aanpassingen verrichten. De ontwerpen worden namelijk met een speciaal software programma gemaakt.

Uw ideeën en onze creativiteit met kennis van de mogelijkheden op het gebied van badkamer installaties voegen wij samen en uiteindelijk resulteert dit tot een creatief ontwerp dat volledig binnen uw budget past. Kom gerust eens naar onze showroom en neem de maten van uw badkamer mee. Wij zorgen dan voor een passend ontwerp volgens uw wens.

 

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: van 10:00 tot 17.00 uur
Woensdag: van 10:00 tot 17.00 uur
Donderdag: van 10:00 tot 17:00 uur
Vrijdag: van 10:00 tot 17.00 uur
Zaterdag: van 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Foto's

Merken

Baden+
Cleopatra
Grohe
Hansgrohe
HSK Douchecabines
Instamat
Vasco