pinterest

Wanneer is jouw cv voor het laatst gecontroleerd?

Veel mensen in Nederland vergeten om hun CV te laten controleren. Dat kan heel lang goed gaan, maar juist wanneer de temperaturen hard dalen, wil je niet zonder verwarming komen te zitten. Het is daarom verstandig om je installatie tenminste eens per twee jaar te laten controleren. Wil je hier zelf geen omkijken naar hebben, dan kun je altijd een verzekering afsluiten voor het onderhoud van je cv-ketel. Wij laten je zien welke voordelen dit heeft en hoe je deze verzekering kunt afsluiten. 

Voorkom problemen, verzeker je cv

Er zijn weinig dingen vervelender dan dat op het moment dat het heel koud wordt, je cv-ketel er ineens mee ophoudt. Vaak is dit het gevolg van achterstallig onderhoud wat je merkt op het moment dat je je cv op volle toeren moet laten draaien. Vandaar dat aangeraden wordt om je installatie tenminste eens per twee jaar te laten controleren door een vakspecialist. Als je hier geen zorgen over wilt hebben, dan kun je een verzekering voor je cv ketel onderhoud nemen. Dit is een verzekering waarmee je niet alleen zorgt dat je verwarmingsinstallatie in goede staat blijft, het zorgt ook dat je niet voor grote, onverwachte uitgaven komt te staan. Kies je voor all-in verzekering, dan kun je ook op ieder gewenst moment een beroep doen op een monteur wiens arbeidskosten volledig gedekt worden.  

Geen omkijken meer naar je onderhoud

Het voordeel van een verzekering voor cv-onderhoud, is dat je er zelf nauwelijks omkijken naar hebt. Je verzekeraar houdt namelijk bij wanneer het weer tijd is om een controle uit te voeren. De eerste keer zal een uitgebreide check gedaan worden om te zien wat de staat van je ketel is. Mocht er eventueel extra onderhoud gedaan moeten worden, dan is dit voor je eigen rekening. Is de ketel vervolgens weer in goede staat, dan krijg je automatisch bericht wanneer de monteur langskomt voor onderhoud. Zo weet je zeker dat je met een goede ketel de winter ingaat en dat je niet voor verrassingen komt te staan.  

Sluit je verzekering vandaag nog af

Als je graag gebruik wilt maken van deze verzekering, dan kun je bijvoorbeeld eens gaan kijken op de site van Univé. Bij deze verzekeraar vind je meerdere Veilig Wonen verzekeringen waarmee jij je woning kunt verzekeren. Kijk even op de site om te zien welke van deze verzekeringen interessant kunnen zijn voor jouw woning. Vervolgens kun je gelijk een verzekering afsluiten. Is alles geregeld, dan zal een monteur een afspraak met je maken voor de eerste controle van je cv. Zo kun je deze winter zeker zijn dat je niet in de kou komt te zitten.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen