pinterest
Verschillen tussen een whirlpool en een bubbelbad

Verschillen tussen een whirlpool en een bubbelbad

Afbeelding

Op het gebied van sanitair hebben we vandaag de dag gelukkig allerlei mogelijkheden. Daardoor is het extra leuk wanneer je een badkamer uit gaat kiezen. Dat kan tegenwoordig trouwens eenvoudig online bij aanbieders als Sanitairwinkel Megadump. Hier vind je alles voor in je badkamer tegen absolute stuntprijzen. Wil je een luxe en comfortabel bad in de je badkamer? Dan kom je al snel bij een bubbelbad of whirlpool uit. Maar zijn die twee dingen eigenlijk hetzelfde? Of zijn er ook verschillen op te noemen? We bespreken het in dit artikel. 

De verschillen

De verschillen tussen beide type baden zijn eigenlijk helemaal niet zo groot. Het verschil zit hem vooral in de bubbels. Bij een whirlpool wordt er namelijk water uit de jets gespoten waardoor er een soort massagestraal ontstaat. Bij bubbelbaden daarentegen wordt er lucht uit de jet geperst waardoor de bubbels ontstaan. De twee type baden worden de laatste jaren overigens ook behoorlijk door elkaar gehaald. Dat komt onder andere doordat er nu ook versies zijn die beschikken over zowel luchtjets als waterjets. 

Masserende werking

Hoewel dat in eerste instantie een klein verschil lijkt, kan dat behoorlijk veel uitmaken. Bij een bubbelbad hebben de bubbels geen masserende werking en zijn ze enkel bedoeld om het badderen iets aangenamer te maken. Een whirlpool beschikt over de stralen die je lichaam masseren. Het is niet alleen ontspannend voor je lichaam, maar ook voor je geest. Vooral wanneer je vaak last hebt van spierpijn of stijve spieren is een whirlpool ideaal. 

Whirlpools in alle soorten en maten

Wanneer je van plan bent om een bad te gaan aanschaffen, valt ook op dat er ontzettend veel verschillende Whirpools zijn en dat je veel meer keuze hebt dan bij bubbelbaden. Je vindt ze in alle mogelijke vormen, soorten en maten. Daardoor kun je er altijd wel één vinden die precies in je badkamer past of waar je altijd al van gedroomd hebt. Ze zijn gelukkig ook in verschillende prijsklassen beschikbaar, zodat je er één kunt aanschaffen die bij je budget past.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen