pinterest
Tips voor een stijlvolle en praktische badkamer

Tips voor een stijlvolle en praktische badkamer

Afbeelding

Een mooi ingerichte, praktische badkamer is een van de belangrijkste onderdelen van een huishouden. Elke woning heeft nood aan een badkamer die hygiënisch, stijlvol én comfortabel is, want dat draagt ongetwijfeld bij aan de leefbaarheid van de woning op zich. De badkamer op die manier inrichten is eigenlijk helemaal zo moeilijk niet, zolang je rekening houdt met een aantal factoren.

Het volgende overzicht geeft enkele handige tips om het comfort dat je ervaart in de badkamer meteen een niveau hoger te tillen!

De beste tips voor een stijlvolle en praktische badkamer

De badkamer is tegenwoordig meer dan gewoon een ruimte waar je je wast - het is een heus onderdeel geworden van de woning op het vlak van look en feel. Op zoek gaan naar de voorzieningen en decoratie die daartoe bijdragen is dan ook van belang. Enkele handige tips:

1. Installeer een badkamerventilator 
Verluchting is op zich al belangrijk in een woning - en zeker als het gaat om de badkamer! Als deze ruimte ondermaats is geventileerd, dan wordt het risico op schimmels en vochtproblemen zoveel groter. Ga dus voor kwalitatieve ventilatie, in de vorm van een aangepaste badkamerventilator, om de badkamer aangenamer én gezonder te maken.

2. Kies voor een designradiator
Natuurlijk kan het in de badkamer ook te koud worden, bijvoorbeeld tijdens de winter. In dat geval is het een goed idee om te kiezen voor een radiator. Radiatoren komen in uiteenlopende vormen, modellen en formaten; van luxe designradiatoren voor een moderne badkamer tot eerder klassieke modellen, alles is mogelijk als je beroep doet op een speciaalzaak.

3. De douche of het bad als basis voor de badkamer
De belangrijkste voorziening in een badkamer is natuurlijk nog altijd de douche en/of het bad. Hoewel het belangrijk is te kiezen voor een bad of douche dat kwaliteit biedt en duurzaam is, is het ook de moeite waard te letten op de stijl. Zo kan je in een moderne badkamer bijvoorbeeld kiezen voor basic kleuren en vormen. Stem daarbij de rest van het badkamermeubilair af op het bad en de douche om een mooi harmonisch geheel te creëren!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen