pinterest
Het opknappen van de badkamer

Het opknappen van de badkamer

Afbeelding

Is jouw badkamer toe aan een opknapbeurt? Een fijne badkamer is belangrijk voor iedereen. Heb je bijvoorbeeld een nieuw huis gekocht, maar is de badkamer in slechte staat? Of is jouw huidige badkamer toe aan verandering? Lees dan gauw verder hoe jij jouw badkamer eenvoudig kunt opknappen. 

Tegels en verf 

De badkamer kun je simpelweg al een make-over geven door de muren aan te passen. Hangen er verouderde tegeltjes in de badkamer van jouw nieuwe huis? Plaats nieuwe tegels of maak gebruik van vochtwerende verf voor in de badkamer. Een nieuwe laag kan de badkamer een frisse en nieuwe uitstraling geven. 

De deur 

De deur naar de badkamer is jouw entree naar hygiëne en ontspanning. Het is het eerste wat je ziet wanneer je wilt gaan douchen of badderen. De binnendeur vervangen kan een goede stap zijn in de richting van een betere badkamer. Je kunt de binnendeur vervangen, of voorzien van een nieuw laagje verf. Het geeft jouw badkamer direct een andere uitstraling. 

Vochtafvoer 

Badkamers kunnen snel verouderen en verslechteren wanneer de vochtafvoer niet optimaal is. Is er in jouw badkamer geen vochtafvoer aanwezig? Dan kun je snel vochtplekken krijgen en een vieze aanslag. Laat een afzuiger installeren in de badkamer. Zo geniet je nog langer van het resultaat. Zo blijft jouw badkamer droog en voorkom je vochtplekken. 

Verlichting 

Een goede verlichting kan heel wat doen met jouw badkamer. Kies niet voor een zielig lichtbolletje aan het plafond, maar maak gebruik van verschillende spots. Laat jouw badkamer helemaal uitlichten en geniet van een luxe uitstraling. Kies voor aparte lichttoevoer boven de spiegel voor een hotelervaring in huis. 

De badkamer optimaliseren? Een opknapbeurt is zo gedaan met een aantal kleine aanpassingen. Zorg voor een geweldig entree met een mooie binnendeur, licht de badkamer goed uit, investeer in een afzuiger en steek de badkamer in een nieuw jasje met andere tegels.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen