pinterest
Raamdecoratie voor in de badkamer

Raamdecoratie voor in de badkamer

Het liefst wil je natuurlijk dat je door je hele huis mooie, passende en aansluitende raamdecoratie hebt. In je badkamer kan niet alle raamdecoratie omdat niet alle raambekleding vochtbestendig is. In deze blog lees je over welke raambekleding juist wel handig en geschikt is. 

Jaloezieën in de badkamer

Jaloezieën zijn erg populaire raamdecoratie en bestaan uit horizontale lamellen die erg eenvoudig te kantelen zijn. Jaloezieën komen in iedere ruimte tot hun recht en geven je interieur een huiselijke, gezellige en aangename sfeer. Je huisstijl kun je met jaloezieën een mooie upgrade geven dankzij het speelse effect. Jaloezieën zijn tijdloze raamdecoratie die jaren meegaan en niet snel zullen vervelen. Deze raambekleding is beschikbaar in drie verschillende materialen; van hout, aluminium en pvc.

Houten jaloezieën hebben een prachtige uitstraling en geven je interieur een natuurlijke en stoere stijl. Ze worden gemaakt van lindehout en bamboe en zijn netjes afgewerkt. Om je houten jaloezieën nog luxer te laten lijken kun je ze in plaats van een ladderkoord ook een ladderband aan toevoegen om de jaloezie bij elkaar te houden. Een nadeel van houten jaloezieën is dat deze helaas niet vochtbestendig zijn en dus niet geschikt in de badkamer. 

Aluminium- en pvc jaloezieën daarin tegen wel! Deze zijn vochtbestendig en daarom erg populair in de badkamer of keuken. Aluminium jaloezieën geven een luxe, strakke en moderne stijl mee aan je huisstijl. Deze jaloezieën zijn een verrijking van je interieur en ideaal voor het tegenhouden van fel licht. Alle jaloezieën verminderen de kans op inkijk en zijn daardoor ook handig voor je privacy. 

Pvc jaloezieën op maat sluiten perfect aan op de afmetingen van je raam. Ze zijn erg onderhoudsvriendelijk en hebben verschillende functies en eigenschappen. Een groot voordeel van pvc jaloezieën is dat je er een houtnerf aan kan toe laten voegen. Dit zorgt ervoor dat ze een echte houtlook krijgen. Hierdoor heb je een jaloezie met de eigenschappen van pvc maar de uitstraling van hout. Pvc- en aluminium jaloezieën komen veel voor in de badkamer en zijn beschikbaar in diverse kleuren. 

Privacy en sfeer

De badkamer is een ruimte waar je wilt kunnen ontspannen, je op je gemak moet kunnen voelen en waar je de dag fris wilt starten en of afsluiten. Om je op je gemak te voelen in de badkamer is privacy een heel belangrijk punt. Ook de uitstraling/sfeer van je badkamer speelt hier een rol in. Met de juiste raamdecoratie kun je je helemaal fijn voelen in de badkamer. Naast pvc- en aluminium jaloezieën zijn rolgordijnen en plisségordijnen ook ideale raamdecoratie in de badkamer met een vochtbestendige optie. 

 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen