pinterest
Raamdecoratie-oplossingen voor de badkamer

Raamdecoratie-oplossingen voor de badkamer

Inderdaad, ook de badkamer is een ruimte die heel wat aandacht verdient als het gaat om decoratie - en dat is dan ook waarom heel wat mensen op zoek gaan naar een stijlvolle afwerking. Het gaat dan misschien niet meteen om een ruimte waar stijl creëren en indruk maken de allerbelangrijkste doeleinden zijn, dat wil niet zeggen dat het een koude, kille ruimte moet worden!

Er bestaan talloze manieren waarop je de badkamer mooi kunt decoreren, en dan specifiek de ramen. Deze maken immers een belangrijk deel uit van de algemene inrichting van de ruimte. Het volgende overzicht geeft handige tips om de raamdecoratie van de badkamer naar een niveau hoger te tillen!

De beste raamdecoratie oplossingen voor de badkamer

Er bestaan natuurlijk heel wat andere opties die als functionele en stijlvolle raamdecoratie van de badkamer kunnen dienen, maar onderstaande behoren ongetwijfeld tot de beste.

1. Ga voor rolgordijnen

Niets zo handig als een beetje privacy in de badkamer, en kiezen voor rolgordijnen is de ideale manier om dat te verzekeren. Je wil immers niet dat de eerste de beste voorbijganger naar je kan staan kijken terwijl je staat te douchen, en om dat te vermijden kies je het best voor beschermende, ondoorzichtige gordijnen.

Natuurlijk hoeven rolgordijnen niet enkel functioneel te zijn; zoek gerust naar exemplaren die ook op het vlak van stijl goed bij je badkamer passen. Op die manier creëer je een win-win situatie: de badkamer is beter beveiligd tegen pottenkijkers, én je voelt je beter in een ruimte waar ook de raamdecoratie op de inrichting is afgestemd!

2. Plissegordijnen op maat

Een andere, interessante manier om méér te halen uit de raamdecoratie van je badkamer is door te kiezen voor plissegordijnen op maat. Dergelijke gordijnen zijn verfijnder dan rolgordijnen, maar garanderen ook een hoge mate van privacy - en dat is natuurlijk belangrijk!

Daarbij zijn plissegordijnen in verschillende stijlen, formaten en materialen beschikbaar, waardoor elke inrichting erbij kan baten. Tenslotte is een dergelijke oplossing erg functioneel: het opendoen en sluiten van de gordijnen is uiterts eenvoudig dankzij een treksysteem, en je kan er zelfs de mate van lichtinval mee aanpassen!

Afbeelding

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen