pinterest

Optimaal gebruik maken van de wasruimte

Een kleinere wasruimte inrichten kan een uitdaging zijn wanneer je de wasmachine, droger, strijkplank, wasmiddelen en misschien nog wel meer hier wilt neerzetten. Om de ruimte optimaal te benutten, is het handig om de hoogte in te gaan. Met de wasmachine kasten van Wasombouw kun je de ruimte optimaal benutten, al je benodigdheden opbergen en is de ruimte altijd netjes.

De wasmachine kasten dienen niet alleen als een discreet onderkomen voor je wasmachine en droger, maar bieden ook een overvloed aan opbergruimte. Met de handige onder- en bovenkasten plaats je niet alleen de machine in de kast, maar organiseer je ook je gehele wasruimte. Zo heb je een plekje voor de strijkplank, wasmand en zelfs de stofzuiger. De uitschuifbare la voor de wasmand en de mogelijkheid om wasmiddel op te bergen, maken deze kasten de ideale oplossing voor een georganiseerde wasruimte.

Tijdloos wit en elegant zwart

De wasmachine kasten zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De kasten zijn verkrijgbaar in zowel wit als zwart, waardoor je de mogelijkheid hebt om je wasruimte te personaliseren en aan te passen aan je eigen stijl. De kasten zijn vervaardigd uit hoogwaardig MDF-materiaal, vochtbestendig en hebben een indrukwekkende draagcapaciteit van 300 kilo. Daarnaast kun je bij Wasombouw terecht voor alle accessoires die je nodig kunt hebben, zoals handgrepen en ladeboxen met soft close sluiting, om je kasten helemaal op jouw wensen af te stemmen.

Praktische indeling in iedere ruimte

Of je nu een compacte wasruimte hebt of iets meer ruimte tot je beschikking hebt, Wasombouw biedt wasmachine kasten in verschillende afmetingen. Door de slimme constructie van de kasten kunnen deze ook geplaatst worden in ruimtes met schuine daken, waardoor je zelfs in deze lastigere hoekjes kunt profiteren van de georganiseerde opbergruimte die kast te bieden heeft. Of je nu een compacte zolder of een ruimte met een unieke indeling hebt, de wasmachine kasten passen altijd bij jouw behoeften en zorgen voor een nette en georganiseerde oplossing. Hierdoor kun je de kasten perfect afstemmen op de beschikbare ruimte en optimaal gebruik maken van elke vierkante centimeter.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen