pinterest
Nieuwste slimme gadgets voor in de badkamer

Nieuwste slimme gadgets voor in de badkamer

Slimme gadgets maken het leven makkelijker. De afgelopen jaren zijn slimme apparaten in opkomst. Van koffiezetapparaten tot koelkasten. Ook zijn er vele slimme gadgets voor in de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan een toilet dat zichzelf doorspoelt, en een douche die verbinding kan maken met een telefoon of tablet voor een geheel nieuwe douche-ervaring. De smart gadgets maken veelal gebruik van internet, ga dus voor het goedkoopste internet om eindeloos gebruik te maken van de moderne functionaliteiten.

Een slim toilet

Bacteriën aan de handen door het doortrekken zijn verleden tijd met een slim toilet. Tegenwoordig bestaan er slimme wc's met een speciale Touchless Response technologie waardoor het toilet zichzelf doortrekt na een gebaar met de hand. Sommige toiletten reageren zelfs op de vraag of ze door kunnen trekken. De voorverwarmde wc-bril zorgt voor veel comfort en een nachtlamp en muziek zorgen ervoor dat naar het toilet gaan een leuke ervaring wordt. Enkele slimme toiletten kunnen zichzelf al schoon houden waardoor deze toiletten zich hygiënisch zijn. Hierdoor krijgt toilet etiquette een kleinere rol.

Afbeelding

Een slimme douche in de badkamer

Podcasts of muziek luisteren onder de douche en deze ook echt goed verstaan? Een smart douche maakt het mogelijk. Tegenwoordig zijn er al douchekoppen op de markt met een draadloze ingebouwde speaker. Deze zijn eenvoudig te koppelen aan een smartphone of tablet met Bluetooth. Een andere prettige slimme functie is verlichting in de douchekop dat een temperatuurindicatie geeft. Het is niet fijn om 's ochtends per ongeluk onder een douche te stappen die nog te koud is of juist te heet. Met een slimme douchekop geven sensoren een seintje door aan de ledverlichting als het water op de juiste temperatuur is. De slimme douchekoppen zijn uiteraard waterbesparend en daardoor zeer duurzaam. Door bijvoorbeeld van te voren in te stellen hoelang het douchen mag duren, kan de douche vanzelf afslaan als de tijd er op zit zodat er niet meer water wordt gebruikt dan nodig is.

Het weer zien op een slimme spiegel

De functionaliteiten van de slimme spiegel zijn haast eindeloos. Zo zijn er al technische slimme spiegels op de markt die een spiegel, televisie en internet portal in één zijn. Met het goedkoopste internet-abonnement toont deze spiegel bijvoorbeeld het weer en de tijd of is het mogelijk om een Netflix serie te bekijken op de spiegel. Uiteraard is de slimme spiegel waterbestendig en bestand tegen de hoge luchtvochtigheid in de badkamer. Ook zijn er smart spiegels die zich richten op de wensen van vrouwen en die een koppeling met de smartphone mogelijk maken. Deze spiegel zorgt ervoor dat vrouwen de make-up perfect aan kunnen brengen doordat de spiegel in combinatie met de app laat zien hoe het resultaat er vanuit diverse hoeken en in verschillende soorten licht uit ziet.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen