pinterest
Infrarood verwarming in badkamer

Infrarood verwarming in badkamer

Op zoek naar een slimme manier om je badkamer te verwarmen? Dan is infrarood verwarming heel geschikt. Binnen no time is de ruimte aangenaam warm en kun je genieten van de door jou gewenste temperatuur. De Enirgy infrarood panelen passen in iedere badkamer en zijn zeer duurzaam. Je gebruikt namelijk alleen maar elektriciteit op het moment dat je de infraroodverwarming aanzet. Omdat het apart te bedienen is ben je niet meer afhankelijk van de thermostaat van de CV-ketel, wat bij een gewone badkamerradiator wel het geval is. Wanneer je ‘s ochtends nog in bed ligt stel je het infrarood paneel in. Op het moment dat je de badkamer betreedt is het er heerlijk warm. En ben je klaar met je ochtendritueel dan schakel je het weer uit waarna het snel afkoelt. Zo bespaar je energie.

Passend in iedere badkamer

Een infrarood paneel past in iedere badkamer, zelfs als deze ruimte heel klein is. Behalve aan de wand kun je het namelijk ook aan het plafond bevestigen. En in een grotere badkamer hang je er gewoon meerdere op. Heb je ook zo’n hekel aan een beslagen spiegel? Installeer er infrarood verwarming achter en het probleem is opgelost. Bang dat de panelen misstaan hoef je niet te zijn. Ze hebben een prachtig design waardoor ze een waardevolle toevoeging zijn. De infrarood verwarming trekt geen stof of viezigheid aan en door het gladde oppervlak zijn ze makkelijk schoon te maken.

Goed voor de gezondheid

Infrarood verwarming zorgt voor een goed klimaat in de badkamer. Het is geschikt voor vochtige ruimtes en de techniek houdt de luchtvochtigheid goed in balans. Waar er bij een radiator stof vrijkomt door de luchtcirculatie is dat bij een infrarood paneel niet aan de orde. Heb je luchtwegproblemen, dan is dit wel een zeer prettige bijkomstigheid. Verder zorgt infrarood verwarming ervoor dat spieren en gewrichten aangenaam opwarmen. Hierdoor is er een veel betere doorbloeding van het lichaam. De veilige infrarood panelen werken dus eigenlijk als de welbekende “rode lamp”.

Makkelijke installatie

Omdat infrarood verwarming elektrisch is plug je het in een stopcontact en het werkt. Je kunt er zelfs voor kiezen om het te bedienen via een app die je op de telefoon installeert. Handig wanneer je, na een dag hard werken, een bad wilt nemen en de badkamer al een comfortabele temperatuur heeft. Wil je het grootser aanpakken en ook de vloer van infrarood verwarming voorzien? Schakel dan een erkende installateur in. Of bekijk eerst alle mogelijkheden waar je infrarood verwarming nog meer kunt toepassen in de woning. Want het is echt niet alleen voor de badkamer geschikt.    

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen