pinterest
Een tweede badkamer in de achtertuin?

Een tweede badkamer in de achtertuin?

Veel mensen dromen van een grotere badkamer waar ze een heerlijk bubbelbad of een enorme inloopdouche in zouden kunnen plaatsen. Dit is echter niet voor iedereen weggelegd, want sommigen hebben nou eenmaal niet een erg groot huis of de behoefte aan meer ruimte. Wist je dat je je badkamer ook naar de tuin zou kunnen verplaatsen? Natuurlijk bedoelen we dat niet letterlijk, maar er zijn een aantal manieren om wat badkamerrituelen naar de tuin te verplaatsen. Hoe je dat kunt doen? We leggen het je graag uit!

Een jacuzzi in de tuin

Wie wil er nu niet lekker idyllisch badderen in de tuin?! Met een opblaasbare of vaste jacuzzi kun je dit gewoon de hele zomer doen! Je kunt gemakkelijk online een jacuzzi kopen en deze bij jou thuis laten bezorgen. Zorg dat je de juiste onderhoudsproducten koopt om ervoor te zorgen dat je niet elke week je jacuzzi volledig schoon hoeft te maken en voor je het weet zit jij in een jacuzzi te bubbelen onder de sterren. Als je dit samen met een geliefde kunt doen is het nóg specialer en kun je echt even een momentje pakken samen. 

Een douche om af te spoelen

Op een warme zomerdag lig je soms helemaal weg te smelten door de hoge temperaturen, waardoor je het liefst lekker onder een koude douche zou willen springen. Wist je dat je heel gemakkelijk een buitendouche kunt plaatsen en installeren in de tuin? Je koppelt deze gemakkelijk aan een buitenkraan met de tuinslang en voor je het weet sta jij heerlijk buiten te douchen! Je kunt dit zo uitgebreid aanpakken als je wilt, maar je hebt ook al vanaf een paar tientjes een buitendouche welke je gewoon tussen je border met planten plaatst. Ontzettend makkelijk dus en ideaal tijdens warme dagen.

Een muurfontein

Als je een grote tuin hebt en weinig zin om steeds naar de keuken te moeten lopen voor wat verkoeling, dan kun je overwegen een muurfontein te installeren. Je hebt deze echt in allerlei vormen en formaten, maar het staat natuurlijk beeldig in elke tuin. Hierdoor kun je gemakkelijk je buitenplanten water geven, maar ook jezelf even opfrissen tijdens warme dagen. Je kunt deze gemakkelijk aan een muur bevestigen, zeker als je al een buitenkraan hebt. Mocht je ook graag buiten koken, dan kun je dit idee ook combineren met een buitenkeuken. Dat is nog eens twee vliegen in een klap slaan!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen