pinterest
De wastafel

De wastafel

De badkamer is een veel gebruikte ruimte. In de morgen snel douchen en in de avond relaxend de dag afsluiten. In een mooie praktische badkamer wordt dat alles nog fijner. Met kleine aanpassingen kun je de eigen badkamer dikwijls comfortabeler en fraaier maken.

Afbeelding

Spiegel

De spiegel is een standaard accessoire in de badkamer. Een mooie spiegel geeft een badkamer een luxe uitstraling. Met de juiste verlichting heeft u niet alleen goed zicht, het bepaalt ook in hoge mate de sfeer. Badkamerspiegels zijn ook te verkrijgen met een hangkast. Vooral in kleinere badkamers is het nuttige bergruimte om badspullen uit het zicht op te bergen. Verlichting is een belangrijk punt. Een vaste aansluiting is meestal boven de wastafel in de wand geplaatst. Hierdoor is het mogelijk om verlichting naast of boven de spiegel aan te brengen. Bij een spiegelkast is de verlichting geïntegreerd. Ook is het mogelijk om indirect licht te creëren. Indirecte verlichting leidt tot het meest natuurlijke resultaat. De verlichting komt vanuit de badkamerspiegel, waardoor er geen schaduwen ontstaan.

Extra spiegel

Een make-up spiegel is een nuttig artikel voor elke badkamer. Niet alleen vrouwen, maar ook mannen maken veel gebruik van een make-up spiegel. De make-up spiegel wordt in dat geval door mannen wel een scheerspiegel genoemd. Make-up spiegels worden niet enkel gebruikt om cosmetica aan te brengen of baarden te scheren. Ze worden ook veel gebruikt voor kleine dingetjes; zoals even checken of er niks tussen uw tanden zit of kijken of het haar goed zit. Er zijn make-up spiegels met verlichting. Make-up spiegels vindt u bij tegeldepot in veel verschillende soorten en maten.

Planchet

Een planchet geeft luxe aan de badkamer. Het is een ideale tijdelijke opbergplek voor de tandenborstel, scheerapparaat of make-up spullen. Berg de spullen na gebruik weer op. Een vol afgeladen planchet oogt rommelig en met een verkeerde beweging stoot u de spullen van het planchet af. Meestal is een keramiek planchet in de stijl van de wastafel de beste keuze. Het is eenvoudig schoon te maken en minder gevoelig als bijvoorbeeld glas. 

Met enkele aanpassingen maakt u de wastafel in de badkamer luxer en comfortabeler. Dan wordt het tandenpoetsen genieten.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen