pinterest
8 stijlvolle plafondlampen voor in de badkamer

8 stijlvolle plafondlampen voor in de badkamer

Een badkamer kun je eenvoudig omtoveren tot een ontspannende oase. Dit doe je onder andere door stijlvolle badkamerverlichting aan het plafond te bevestigen. Om je een beetje op weg te helpen, zetten wij 8 mooie plafondlampen voor je op een rij. Alle producten zijn online verkrijgbaar via Lampen24.nl. In deze webshop vind je verlichting in allerlei verschillende stijlen. Niet alleen voor in de badkamer, maar voor in het hele huis. Van een eenvoudig en praktisch exemplaar tot een uniek opvallend design. Neem na het lezen van dit artikel zeker eens een kijkje op de website!

Afbeelding

1. Verchroomde plafondlamp met ronde lichtvlakken
We kennen allemaal de standaard inbouwspotjes. Deze plafondlamp is daar een stijlvolle variatie op. De ronde lichtvlakken zijn verwerkt in een verchroomd plafondframe. Zo vormen de vier losse elementen toch een strak geheel.

Afbeelding

2. Rechthoekige lamp met vierkante acryl frames
Spreekt de eerste badkamerlamp je wel aan, maar mag het nog iets moderner? Kies dan voor een rechthoekige basis met vierkante frames. De LED lampen zorgen voor helder en functioneel licht in de hele ruimte. 

Afbeelding

3. Verstelbare wand- en plafondspot

Een verstelbare spot is altijd een handige optie voor in de badkamer. Je kunt de richting van de lamp helemaal zelf bepalen. Draai het frame naar de hoek in de ruimte waar je wat meer licht nodig hebt. Ga je de indeling van de badkamer veranderen? Dan kun je de stand van deze plafondlamp ook eenvoudig aanpassen.

Afbeelding

4. Moderne plafondlamp met drie glazen kappen
Deze lamp geeft meteen een moderne touch aan de badkamer. De lampen met glazen kappen zorgen voor zacht en aangenaam licht. Door de verschillende posities van de lampen wordt het licht gelijkmatig verdeeld.

Afbeelding

5. LED lamp met lichtgevende staven
Deze design lamp doet niet onder voor een bijzonder kunstwerk. Het is een echte blikvanger in de badkamer. De vier lichtgevende staven zijn voorzien van ingebouwde LED verlichting. Hierdoor valt de lamp in energieklasse A+.

Afbeelding

6. Stijlvolle ronde plafondlamp
Eenvoudig, maar toch stijlvol. Deze ronde plafondlamp zou niet misstaan in een luxe badkamer. Door het grote oppervlak geeft de lamp mooi gelijkmatig licht af. De chromen rand aan de onderkant geeft het geheel een stoere twist.

Afbeelding 

7. Decoratieve bolvormige badkamerlamp
De bolvormige lampen zijn weer helemaal terug van weggeweest! Je ziet ze niet alleen in de woonkamer, maar ook in de badkamer. Deze decoratieve bol is klassiek en modern tegelijk.

Afbeelding

8. Cilindervormige glazen plafondlamp
Tot slot hebben we nog een uitgesproken design, namelijk een langwerpige cilindervormige plafondlamp. Dit unieke ontwerp komt het beste tot zijn recht in een badkamer met een hoog plafond.  

Alle afbeeldingen uit dit artikel komen van de website Lampen24.nl

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen