Product in beeld overzicht

of op Reset het filter
Douchewc aquaclean Tuma Classic

Douchewc aquaclean Tuma Classic

De Geberit Aquaclean Tuma douchewc is een slimme toilet, die een eenvoudig maar elegant design combineert met geavanceerde technologie. Ook kleine badkamers kunnen comfortabel word... meer »

Ondiepe badmeubelen

Ondiepe badmeubelen

Is uw badkamer niet zo groot? Kies dan voor een ondiep badkamermeubel. Thebalux biedt met de beat 2.0 en wastafel Space net dat beetje ruimte meer. Zo kunt u toch genieten van de l... meer »

Mix & Match tegels, Baden+ huismerk

Mix & Match tegels, Baden+ huismerk

Geef uw badkamer karakter met de juiste tegel Tegels zijn heel bepalend voor de uitstraling. Wilt u bijvoorbeeld een landelijke of een moderne badkamer? Ook heeft u ruim de keuze ... meer »

Badkamermeubel voor senioren

Badkamermeubel voor senioren

De meeste senioren willen graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Comfort en veiligheid in huis zijn daarbij belangrijke aspecten. Met name in de badkamer speelt gebruike... meer »

Bongio opbouwdoucheset

Bongio opbouwdoucheset

Bongio opbouwdoucheset met hand en hoofddouche ø 200mm en thermostaat - mat zwart - artikelcode: BO32557NERDPR... meer »

Sunshower Deluxe

Sunshower Deluxe

Ervaar op een verantwoorde wijze de positieve effecten van gedoseerd zonlicht en beleef het wellness gevoel thuis tijdens het douchen. Dat kan met de Sunshower Deluxe.  ... meer »

Sunshower Pure XL

Sunshower Pure XL

Met de Sunshower Pure XL maakt u van uw douche een functionele infraroodcabine die u elke dag moeiteloos kunt gebruiken. De slanke aluminium behuizing bevat twee infrarood-la... meer »

Sunshower Solo hoek opbouw

Sunshower Solo hoek opbouw

Zonnestralen voelen onder de douche is mogelijk met de Sunshower. Beschikt u over minder ruimte? Dan is de Sunshower Solo een mooie oplossing. Deze is voorzien van twee infraroodla... meer »

Sunshower Duo infrarood

Sunshower Duo infrarood

De Sunshower Duo geeft uw gehele lichaam een diepwerkende infraroodwarmte tijdens het douchen. De Sunshower Duo bestaat uit twee modellen waardoor naast de rug bijvoorbeeld o... meer »

Sunshower Pure

Sunshower Pure

Met de Sunshower Pure geniet u van diepwerkende infraroodwarmte tijdens de dagelijkse douche. U kunt dus douchen en sunshoweren tegelijkertijd. De infraroodwarmte van de Suns... meer »


Volgende pagina »