Nieuw! Zwarte design-bedieningsplaten voor de WC

Nieuw! Zwarte design-bedieningsplaten voor de WC

Zwarte tegels, zwarte wastafels en baden maken de badkamer stijlvol, strak en elegant. De kleur zwart wordt dan ook steeds vaker toegepast in de badkamer. Viega heeft met die reden de succesvolle serie bedieningsplaten Visign for Style 10 uitgebreid met de kleur zwart. Het aanbod omvat bedieningsplaten voor wc en urinoir waarmee alle ruimte wordt gegeven aan een individuele vormgeving van badkamers.

Strak design voor het toilet

Strakke lijnen, ingetogen elegantie en een uiterst smal en geraffineerd zijaanzicht kenmerken de Visign for Style 10 bedieningsplaten. Ze laten zich harmonisch integreren in de badkamer en vormen door hun design een waardevolle aanvulling op andere interieurelementen, zoals sanitairkeramiek en verlichtingsschakelaars. De functionele onderdelen, zoals de drukknop voor grote en kleine spoelhoeveelheden, vormen een vanzelfsprekend deel van de vormgeving. Het oppervlak is fraai en vervaardigd uit hoogwaardige, duurzame kunststofmaterialen. Een zeer strak en elegant beeld ontstaat door de bedieningsplaten tegelvlak te installeren. Hiertoe wordt een speciaal inbouwframe geleverd, dat eenvoudig is aan te passen aan uiteenlopende tegeldikten. Er kan ook worden gekozen uit andere actuele sanitairkleuren, zoals chroom, rvs, alpinewit, pergamon en mat-velourchroom.

Stijlvolle zwarte design-bedieningsplaat voor wc en urinoir - Viega Visign for Style

De zwarte bedieningsplaten voor wc en urinoir uit de serie Visign for Style 10 van Viega spelen in op de trend van zwarte interieurelementen voor de badkamer en staan synoniem voor een elegante, stijlvolle inrichting.

Design bedieningsplaat voor de wc Viega Visign for Style in de stijlvolle kleur zwart

Visign for Style 10 kan worden gecombineerd met alle Viega inbouw-spoelreservoirs.

Design bedieningsplaat voor de wc Viega Visign for Style in de stijlvolle kleur zwart 

Visign-programma bedieningsplaten

Het Viega Visign-bedieningsplatenprogramma omvat de lijnen Visign for More en Visign for Style. Beide onderscheiden zich door hun comfort en aansprekend design. Contactloze bediening, actuele sanitairkleuren, rvs-uitvoeringen en montagesets voor tegelvlakke inbouw, maken het Visign-programma compleet. De bedieningsplaten zijn leverbaar in verschillende materialen en materiaalcombinaties voor wc en urinoir. Bekijk hier meer bedieningsplaten van Viega

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP