pinterest
Zomerse badkamertrends

Zomerse badkamertrends

Wil jij deze zomer je badkamer een mooie upgrade geven? Dat horen we graag! Met de zomerse badkamertrends in dit blog kan het interieur van je badkamer alvast niet meer stuk. 

Ronde & gebogen vormen

De natuur staat centraal deze zomer. We kiezen voor natuurlijke, duurzame materialen en daar blijft het niet bij. De statische, rechte lijnen zijn verleden tijd en we gaan voluit voor ronde en gebogen vormen. Deze vormen stralen een bepaalde zachtheid uit waardoor ze erg geschikt zijn voor de badkamer en de toiletruimte. Ronde spiegels, dunne waskommen en gebogen kranen zijn deze zomer erg populair.

FotoZomerse badkamertrends 

Balmani mitra toiletmeubel

Opvallende prints & gekleurde kranen

Parallel met de keuze voor ronde vormen, duiken ook steeds opvallendere prints op in onze badkamer. De typische marmertekening is daar een goed voorbeeld van. Denk aan waskommen in authentiek wit Carrara marmer, wastafels in grof bruin Dark Emperador of een fonteintje in elegant zwart Portoro Gold. Nog gewaagder uit de hoek komen, doe je door te kiezen voor een bijpassende gekleurde kraan. Ga je voor goud, voor stoer GunMetal of voor chic rozegoud?

Mix van materialen

Een hedendaags badkamerinterieur barst van de verschillende texturen. Een warme, sfeervolle badkamer krijg je door een boeiende mix van natuurlijke materialen en originele afwerkingen.

FotoZomerse badkamertrends

Balmani Forma notelaar 180cm met solidsurface wastafel en waskommen

De prachtige meubelcollectie Balmani Forma past perfect in dit plaatje. Typische, verticale latjes geven deze meubelreeks mee vorm en geven het de fantastische structuur. Verkrijgbaar in natuur eik, teak of notenhout is dit een absolute textuur topper.

Douches met een natuurlijke steen 'look' vinden we ook terug deze zomer. Douchewandbekleding en douchebakken kunnen worden afgewerkt in leisteenstructuur. Dit materiaal ziet eruit als marmer. De speciale textuur brengt een anti-slip effect mee. Zeer handig voor in de douche. Verder worden ook doucheglaspanelen niet langer standaard helder gelaten. Pittige tekeningen fleuren de hele badkamer op. 

Minimalistische toetsen

In een badkamer kom je idealiter helemaal tot rust na een drukke zomerdag. Daarom zorg je best ook voor een rustgevend en inspirerend badkamerinterieur, zonder al te veel prikkels. Badkamermeubels met minimalistische toetsen zijn dan ook de trend deze zomer. Ingewerkte wastafels zorgen voor een doorlopende lijn in je badkamermeubel. Extra ruime lades zijn er dan weer om je opbergvraagstukken efficiënt op te lossen. 

FotoZomerse badkamertrends

Balmani Cubo collectie - witte lak met ingewerkte carrara

Ook bij de nieuwe collectie baden zien we dat de designers teruggrijpen naar de basis. Er is geen aandacht voor nutteloze versieringen, alles moet praktisch en functioneel zijn. Een bad anno 2021 heeft een erg dunne badrand, een subtiel uitgefreesde overloop en een matte afwerking. De matte variant geeft het geheel een serene uitstraling

Wil je meer zien? 

Al deze zomertrends en nog veel meer ontdek je in de X2O showrooms. Ontdek bijvoorbeeld de gloednieuwe showroom in Zaandam. Je vindt er vast alles wat je nodig hebt voor je hedendaagse, trendy badkamer. 

X2O badkamers

Ga voor de badkamer die je aan iedereen wilt laten zien!

Download de brochure

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen