Trendy zomercollectie voor de badkamer

Trendy zomercollectie voor de badkamer

Mat zwarte frames, zwarte kranen en industriële vormen; dat zijn de trends voor de badkamer in 2018. De nieuwe zomercollectie voor 2018 van Detremmerie bevat dan ook led-verlichte spiegels en een hippe industriële lamp, die niet misstaan in de meest trendy interieurs!

Badkameraccessoires anno nu

Detremmerie badkamer collectie 2018 met led verlichte spiegels, hippe industriele badkamerverlichting en open frames #badkamer #accessoires #badkamermeubel #detremmerie

De badkamermeubels van Detremmerie hebben strakke lijnen met zwarte frames om de open vakken. De nieuwe accessoires maken je badkamer helemaal af volgens de laatste badkamertrends. De spiegels met een zwarte omlijsting en industriële lampen uit de zomercollectie passen in iedere badkamer. Eenvoud siert!

Badkamermeubel Detremmerie met industriele lampen en spiegel met led verlichting #badkamer #detremmerie #badkamermeubel #badkamerverlichting #badkamertrend #badkamerinspiratie

Door ledverlichting toe te voegen speelt Detremmerie slim in op de actualiteit. Ledverlichting verbruikt minder energie dan traditionele verlichting en heeft bovendien een lange levensduur. De spiegels zijn beschikbaar in verschillende formaten. Eén spiegel is zelfs condensvrij! Zo kan je zelfs na het douchen direct gebruik maken van de spiegel.

Zwart badkamermeubel van Detremmerie - badkamercollectie 2018 met led spiegels en industriele stijl #badkamer #badkamermeubel #zwartindebadkamer #industrielebadkamer #badkamerinspiratie

Bent je nieuwsgierig geworden naar de Summer Edition 2018 van Detremmerie? Wil je ook zo'n mooie badkamerspiegel als eyecatcher? De nieuwe collectie voor in de badkamer is nú verkrijgbaar. Bezoek een Detremmerie dealer in de omgeving of vraag vrijblijvend informatie aan.

Het Belgische Detremmerie staat bekend om kwalitatieve meubelen voor de badkamer en maakt al ruim 75 jaar verrassende ontwerpen. De producten zijn uitsluitend van Europese makelij: de productie vindt plaats in België en ook de gebruikte onderdelen komen uit Europa.

Brochure over Trendy zomercollectie voor de badkamer aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP