pinterest
Zenta & Design, Kludi bewijst haar vakbekwaamheid.

Zenta & Design, Kludi bewijst haar vakbekwaamheid.

Kludi Zenta is een compleet assortiment verchroomde doucheproducten, badkamer- en keukenmengkranen, dat ook grotendeels in zwart en wit leverbaar is. Daaraan toegevoegd worden de Zenta XL wastafelmengkraan en de driegats badmengkraan voor bad- en tegelrandmontage. Badkamerinrichters zullen nu geen moeite meer hebben om individuele wensen te vervullen.

De Kludi Zenta XL is hoger dan de overige Zenta wastafelmengkranen en de uitloop heeft een (nog) grotere voorsprong. Uitgerust met een lichtlopende cartouche met keramische schijven zijn de kranen onderhoudsarm en bijzonder duurzaam. In de uitloop van de wastafelmengkraan is standaard als straalbreker de verstelbare s-pointer gemonteerd, die de waterstraal in iedere gewenste richting brengt en het waterverbruik beperkt. Wel zo zuinig.
 
Ook bij de driegats badmengkranen voor staande montage is de juiste temperatuur en waterhoeveelheid in een handomdraai instelbaar. De goed te bereiken omstelling op de uitloop laat in uitgetrokken stand de handdouche sproeien. De handdouche is voorzien van een normale douchestraal en een softstraal. De softstraal wordt aanbevolen om na gebruik het bad zonder spetteren schoon te spoelen.

De baduitloop waarborgt een optimale doorstroom, waardoor het bad snel volloopt, wat in dit geval juist bijdraagt aan efficiënt energiegebruik. De versie met korte uitloop kan op de badrand gemonteerd worden, de versie met lange uitloop achter de badrand, op het tegelwerk. Met de beschikbare montageplaat is een eenvoudige en solide montage op het tegelwerk te realiseren. Tevens is het hierdoor toekomstig mogelijk alle componenten te bereiken.
 
Onder de montageplaat bevindt zich een kunststof reservoir. Daarin worden de toevoerslangen inclusief hoekstopkranen en de slang van de handdouche ondergebracht. Water, dat bij gebruik van de handdouche langs de doucheslang onder het bad terecht zou kunnen komen, wordt in dit reservoir opgevangen. Vanuit het reservoir is een afvoerslang verbonden met de badafvoer, zodat al het opgevangen water netjes afgevoerd kan worden.

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen