Langer zelfstandig thuis wonen met een aangepaste badkamer

Om de onafhankelijkheid van ouderen en mensen met een beperking te vergroten, worden er aanpassingen gedaan in huis. Veilig thuis wonen, in uw eigen omgeving, dankzij gedegen aanpassingen in bijvoorbeeld de badkamer. Dit biedt hét comfort, waar u dagelijks behoefte aan hebt. 

Een comfortabele, handige & veilige badkamer

We worden steeds ouder en willen langer zelfstandig blijven wonen. Bovendien maakt de regering het de ouderen ook niet gemakkelijker. Maar met aangepast sanitair blijft de badkamer comfortabel en kan er mogelijk langer thuis gewoond worden. Het brede assortiment geeft mensen met een beperking de mogelijkheid om thuis te blijven wonen en om zo goed en lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven functioneren. De aangepaste vlakke douchevloeren, bijzondere douchecabines, verhoogde toiletten en moderne instapbaden - al dan niet met douche gecombineerd - hebben een neutraal design. Hulpmiddelen als douchestoelen, handgrepen en muursteunen zijn mooie oplossingen om veilig en comfortabel te kunnen douchen of zelfstandig in bad te gaan. En de badkamer levensbestendig maken, kan tegenwoordig in een dag worden gerealiseerd!

Wanneer de gang naar het toilet moeilijk wordt, biedt een elektrische bidetdouche / spatoilet een ideale oplossing waarbij de hygiëne gewaarborgd is en zonder een beroep op anderen te hoeven doen. De warmwater toiletdouches met ingebouwde föhn garanderen uw zelfredzaamheid op het toilet en maken het toiletbezoek comfortabel en gemakkelijk. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden

Aangepast sanitair bekijken?

Neem voor meer aangepast sanitair een kijkje bij product in beeld, u vindt hier veel verschillende producten en oplossingen voor een veilige en comfortabele badkamer. Via onze brochure-service kunt u gratis mooie brochures te bestellen boordevol informatie. 

Bewaren

Bewaren

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen