pinterest
Zehnder Roda Air: designradiator met ingebouwde ventilator en twist functie

Zehnder Roda Air: designradiator met ingebouwde ventilator en twist functie

Met de nieuwe designradiator Roda Air brengt Zehnder extra comfort in de badkamer. De radiator is 180 graden draaibaar. Hierdoor kan de gebruiker de handdoeken makkelijk langs de zijkant ophangen. In de radiator zit een krachtige geïntegreerde verwarmingsventilator. Deze fungeert als extra ‘booster’ om de badkamer nog sneller te verwarmen. De radiator en de verwarmingsventilator kunnen tegelijk gebruikt worden, maar ook elk afzonderlijk. In de verwarmingsventilator is een luchtfilter opgenomen waardoor extra hygiëne in de badkamer wordt gerealiseerd. Met de elektrische uitvoering kan een dag- of weekprogramma ingesteld worden. De radiator met ‘booster’ is leverbaar in het volledige Zehnder kleurenpallet.

Voordelen:
• Asymmetrisch naar links of rechts naar keuze bij bestelling;
• 3 Functies naar keuze: enkel radiator, radiator + verwarmingsventilator, enkel verwarmingsventilator;
• Verwarmingsventilator van 1.000 Watt: boostfunctie voor snelle opwarming;
• Draaibaar tot 180 graden;
• Gemakkelijk te installeren;
• Bijzonder praktisch in onderhoud;
• Ideaal om handdoeken op te hangen;
• Elektrische uitvoering met dag- of weekprogramma;
• Aansluitmaat: 50 mm HoH;
• Extra hygiëne dankzij een reinigbare luchtfilter;
• Leverbaar volgens het volledige Zehnder kleurenpallet.

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen