Eindeloos variëren met wit in de badkamer

Gespot: wit in de badkamer. Een nieuwe trend of juist tijdloos? We kunnen het niet ontkennen, wit heeft de tand des tijds doorstaan. Daarnaast kun je eindeloos variëren en combineren met wit. Wil je een verfrissende, neutrale maar ook sfeervolle badkamer? Met deze witte accessoires hoef je niet te kiezen. 


Stijlvol en praktisch! Twee woorden die deze wandkubus uit de Brix-serie van Sealskin goed omschrijven. Deze wandkubus creëert rust en orde. De kubus is niet alleen leuk voor in je badkamer, maar ook voor in je slaapkamer, keuken of thuiswerkplek. Je kan er zoveel op kwijt. Ga voor een frisse look, ga voor wit!


Subtiel design met een groots effect. De Carré accessoires trekken alle blikken naar zich toe. Met het handige handdoekrek met open design, creëer je eenvoudig een ruimtelijk gevoel. De witte kleurafwerking zorgt voor een frisse en moderne badkamerlook.

Deze handdoekladder van Sealskin is een leuk alternatief voor het traditionele handdoekrek. Droog je handdoeken of hang je kleding erover. De uitvoering in het wit geeft je badkamer direct een frisse look! De ladder is volledig gemonteerd, dus je kunt hem direct tegen de muur zetten en gebruiken.


De douches uit de Outline serie vinden haar balans in vorm en functie. Het minimalistische kader brengt twee werelden samen: een solide bouw met een elegante uitstraling. Deze douche met haar matwitte afwerking zorgt voor een fraai design statement in iedere badkamer. En met de witte afwerking van de doucheset Twiss breng je de populaire 'Scandistyle' naar jouw badkamer. 


Dankzij de douchekop van 30 cm doorsnede mis je geen enkele waterstraal. De handdouche heeft maar liefst 3 waterstralen, waaronder een heerlijke massagestraal. Zowel de regendouchekop als de handdouche zijn draaibaar en ook in hoogte verstelbaar, waardoor altijd de juiste positie kan worden ingesteld. Meer informatie over Twiss vind je op www.tiger.nl

Begin ook de dag comfortabel en ontspannen in jouw badkamer met de nieuwste accessoires met witte finish! Download de Sealskin brochure ter inspiratie en ga naar www.sealskin.com voor de badkamer producten in dit artikel.

Sealskin

When detail matters.

Informatie aanvragen bij Sealskin

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen