Luca Sanitair

Design sanitair van Italiaanse bodem

Welk bad is geschikt voor jouw badkamer?

Heb je plannen om de badkamer te verbouwen? Naast een nieuw badkamermeubel met veel opbergruimte en een ruime inloopdouche, is een bad een echte luxe. Voor elke badkamer is er tegenwoordig wel een passend bad te vinden, zodat ook jij straks in je nieuwe badkamer heerlijk kan ontspannen in een luxe bad. We zetten de mogelijkheden voor je op een rij.

Heb je genoeg ruimte in de badkamer? Dan behoort voor jou een vrijstaand bad tot de mogelijkheden! Heb je een kleinere badkamer, dan zijn er ook genoeg mogelijkheden zoals half vrijstaande baden, hoekbaden en inbouwbaden. De baden zijn beschikbaar in verschillende maten, vormen, materialen en zelfs kleuren.

Vrijstaand bad

Een vrijstaand bad vormt als eyecatcher in de badkamer of in een ruime moderne slaapkamer mits deze op de juiste wijze ingepast wordt binnen het interieur. De grootte van de ruimte en het bad is zeer belangrijk, aangezien een te groot bad de ruimte bijvoorbeeld zal verkleinen. Verder is het belangrijk dat er genoeg ruimte is rondom het bad, zodat het makkelijk schoon en droog te houden is. Houd verder bij de aanschaf rekening met de keuze van het materiaal om de juiste uitstraling te geven die gewenst is in de badkamer.

Bad voor kleinere badkamer. Lupa 170 cm van Luca Sanitair #bad #badkamer #lucasanitair

Lupa 170 cm - Luca Sanitair

Heb je een kleinere badkamer met een moderne en natuurlijke uitstraling? Dan is het nieuwste vrijstaande bad van 170 cm van Luca Sanitair een goede keuze. Deze mooie baden zijn in glans wit en mat wit verkijgbaar.

Back to wall bad

Doordat niet iedereen de ruimte heeft voor een vrijstaand bad in de badkamer is een back to wall bad een uitstekende oplossing. Het geeft bijna dezelfde uitstraling en deze half vrijstaande baden kunnen gemakkelijk gemonteerd worden met één zijde tegen de muur.

Back to wall bad. Half vrijstaand bad Lupa via Luca Sanitair #bad #badkamer #backtowall

Lupa Back to wall bad acryl - Luca Sanitair

Ook nieuw zijn de back to wall baden van acryl in glans wit en in een mat witte versie. Dit half vrijstaande bad geeft een unieke uitstraling en is met 47kg gemakkelijk te vervoeren en te monteren in de badkamer.

Back to wall bad Luva van solid surface. Luca sanitair #bad #backtowall #badkamer

Lupa back to wall bad solid surface - Luca Sanitair

Voor een nog meer natuurlijke en robuuste uitstraling is er het nieuwste mineral stone (glans wit) en solid surface (mat wit) back to wall bad op de markt gebracht. Deze materialen zijn zeer duurzaam en goed bestand tegen vuil, bacteriën en krasjes. Deze baden zijn alleen een stuk zwaarder dan de acryl baden en daarom lastiger te vervoeren.

Wat maakt Luca Sanitair baden nou zo uniek?

  • Breed assortiment met vrijstaande baden, hoekbaden, back to wall baden, ligbaden en mogelijk in verschillende kleuren
  • Minimalistisch en modern design
  • Ingefreesde overloop, wat de optie geeft voor een clic-clac waste in verschillende afwerkingen
  • Uit voorraad leverbaar: Luca Sanitair kan bijna altijd binnen een aantal dagen uitleveren
  • Gemakkelijk schoon te houden met reguliere schoonmaakmiddelen (geen agressieve schoonmaakmiddelen gebruiken)

Welk bad is geschikt voor jouw badkamer? #bad #badkamer

Bekijk het gehele assortiment baden van Luca Sanitair Wil je meer informatie? Vraag de brochure aan.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen