pinterest
Waterproof badkamervloeren van Moduleo

Waterproof badkamervloeren van Moduleo

Ben je op zoek naar een geschikte vloer voor de badkamer? Stijlvolle badkamers vragen om vloeren die heel praktisch zijn, maar ze moeten vooral ook comfortabel aanvoelen en perfect passen bij de badkamermeubels, het sanitair en de accessoires. Kortom, er zijn nogal wat eisen waar een badkamervloer tegenwoordig aan moet voldoen.

Ideale vloeren voor badkamer renovatie

UW Badkamer spotte deze hoogwaardige PVC-vloeren met hout- en natuursteenlook van Moduleo. De  vloeren hebben een slijtvaste toplaag, die de vloer beschermt tegen vocht en vlekken. Dit maakt deze stijlvolle PVC vloeren ideaal voor in de badkamer. Moduleo® vloeren uit de Impress en Transform kenmerken zich door een prachtig uitstraling van hout en steen met alle voordelen van PVC.

FotoWaterproof badkamervloeren van Moduleo

De vinylvloer Moduleo Transform Latin Pine kenmerkt zich door een prachtige houtnerf met de rijke charismatische van de Scandinavische dennenboom. Lees hier meer over deze vloer

FotoWaterproof badkamervloeren van Moduleo

De vloer is dun en soepel en kan daarom gebruikt worden op bestaande vloeren, als deze egaal en drukvast zijn. En ze kunnen worden toegepast op vloerverwarming.

FotoWaterproof badkamervloeren van Moduleo

FotoWaterproof badkamervloeren van Moduleo

Bekijk hier meer vloeren van Moduleo

Informatie aanvragen bij Moduleo

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen