pinterest
Waterbesparende mengkraan van HANSA

Waterbesparende mengkraan van HANSA

HANSA heeft de badkamer mengkraan HANSATWIST opnieuw vorm gegeven en voorzien van innovatieve elementen. Met het redesign van de mengkraan speelt HANSA in op de grote vraag naar gebruiksvriendelijke en toch elegante mengkranen, naar praktische klassieke en toch uiterst moderne oplossingen. HANSATWIST biedt een keuze uit een open beugelhendel en gesloten hendelvariant. De mengkraan heeft voorzieningen voor besparing op water en energie en bezit watervoerende onderdelen zonder nikkellaag voor veilig drinkwatergebruik: een echte noviteit. 

Heldere vormgeving

De nieuwe HANSATWIST biedt volop ruimte voor eigen ideeën en wensen bij het inrichten van de badkamer. De beugeloplossing heeft een verfijnde uitstraling en is voor alle leeftijdsgroepen zeer comfortabel te bedienen. De designvariant met gesloten hendel is met de strakke belijning een echte eyecatcher. De verchroomde mengkraan helt dynamisch naar voren wat ruimte schept aan de wastafel. De op basisvormen gebaseerde, heldere vormgeving straalt rust en eenvoud uit, terwijl de markante, brede uitloop zorgt voor een hoogwaardige touch. De mengkraan is vervaardigd van de corrosiebestendige messinglegering MS 63.

FotoWaterbesparende mengkraan van HANSA   FotoWaterbesparende mengkraan van HANSA

Green Responsibility

De productontwikkelaars van HANSA zijn ook innovatief op het gebied van duurzaamheid en milieu. Een speciale perlator brengt bij de nieuwe wastafelmengkraan de doorstroomhoeveelheid terug van 12 tot 6 liter per minuut. De mengkraan bespaart dus kostbaar drinkwater. Ondanks de halvering van de waterhoeveelheid, geeft de kraan toch de indruk van een volle straal. Ook bij een lage waterdruk is de maximale waterhoeveelheid snel ter beschikking, dankzij de drukonafhankelijke begrenzer. De geïntegreerde temperatuurbeveiliging beschermt niet alleen tegen verbranden, maar draagt ook bij aan energiebesparing. De nieuwe HANSATWIST voldoet hiermee de eisen die worden gesteld aan de hoogste 4-sterrenclassificatie van het begeerde WELL-label. Dit keurmerk - vergelijkbaar met het energielabel voor elektrische apparatuur - onderscheidt bijzonder zuinige mengkranen. Naast talrijke andere mengkranen van HANSA is ook de HANSATWIST aangemeld voor deze certificering.

Watervoerende onderdelen zonder nikkellaag

Geheel nieuw is dat HANSATWIST is voorzien van watervoerende onderdelen zonder nikkellaag. Dit is - naast de eveneens geïntegreerde WATER SAFE Hitec­functiekern - een verdere innovatie, voor onbezorgd genieten van veilig drinkwater.

Assortiment voor grote ontwerpvrijheid

Het assortiment van HANSATWIST omvat naast wastafelmengkranen tevens een bidetmengkraan evenals op- en inbouwmengkranen voor douche en bad. De combinatiemogelijkheden met uiteenlopende inbouwsystemen van HANSA ronden de serie af en zorgen voor een hoge mate aan vrijheid bij het ontwerpen van de moderne badkamer.

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen