Waterbesparen & optimaal douchecomfort met Crometta douches

Waterbesparen & optimaal douchecomfort met Crometta douches

Genieten van comfortabel, betaalbaar en duurzaam doucheplezier kan vanaf nu met het nieuwe Crometta douche-assortiment van Hansgrohe. Het assortiment bestaat uit hand- en hoofddouches, douchesets en Showerpipes. Met de EcoSmart en Green varianten is dit het meest waterbesparende, maar ook meest gunstig geprijsde doucheprogramma van Hansgrohe. En dankzij de vele internationale milieu-certificeringen perfect geschikt voor toepassing in nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Het beste van twee werelden

Waterbesparende handdouche Crometta van Hansgrohe

De Crometta handdouches bieden één of twee straalsoorten: de zachte Rain doucheregen en/of de krachtigere IntenseRain regenstraal. Het wisselen tussen de straalsoorten kan eenvoudig door de ergonomische hendel te verschuiven. Met een diameter van tien centimeter, ergonomisch verchroomde greep en een achterkant van wit kunststof overtuigt deze handdouche in iedere moderne badkamer. Door de handdouche deels uit hoogwaardig kunststof te maken, is er minder verchroming nodig en wordt het milieu minder belast.

Alle douches zijn ook in een waterbesparende EcoSmart of Green uitvoering verkrijgbaar, deze gebruiken respectievelijk 9 of 6 liter water per minuut. Dankzij de innovatieve technieken is het douchecomfort uiteraard optimaal. Met een grote straalplaat van 24 bij 24 cm zorgt de nieuwe Crometta E 240 hoofddouche voor groot douchecomfort. Meer weten? Klik hier voor meer informatie & vraag vrijblijvend informatie aan.

De nieuwe waterbesparende douche Crometta van Hansgrohe

Brochure over Waterbesparen & optimaal douchecomfort met Crometta douches aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP