pinterest
Wastafels in verschillende stijlen en kleuren

Wastafels in verschillende stijlen en kleuren

Zonder een mooie wastafel is een badkamer niet compleet. De wastafel wordt ook wel het praktische middelpunt van de badkamer genoemd. Hier worden dan ook veel dagelijkse badkamer rituelen uitgevoerd. Bij het kiezen van de juiste wastafel let je daarom niet alleen op of de kleur en het design bij de uitstraling van je badkamer passen, maar ook of de wastafel praktisch is. We zetten wat mogelijkheden en voorbeelden voor je op een rij! 

FotoWastafels in verschillende stijlen en kleuren

Luva - Luca Sanitair

Opzetwastafels 

Opzetwastafels zijn beschikbaar in verschillende maten, kleuren, vormen en materialen. Luca Sanitair heeft mooie Italiaanse opzetwastafels van het materiaal mineral stone (glans wit) of solid surface (mat wit). Mineral stone is een mengsel van hoofdzakelijk onverzadigde polyesterhars en calciumcarbonaat en solid surface is materiaal van composiet. Er zijn 11 verschillende modellen en een aantal hiervan zijn ook in mat zwart en grijs/groen verkrijgbaar. 

Wastafels keramiek

Heel mooi en duurzaam zijn de wastafels van keramiek. Het Italiaanse merk Globo is gespecialiseerd in keramiek en heeft een breed assortiment waskommen en wastafels.

FotoWastafels in verschillende stijlen en kleuren

Globo waskommen - Luca Sanitair

Globo heeft naast glans wit, veertien schitterende keramische kleuren in het assortiment. Sommige hiervan zijn ook te vervangen door matte kleuren. Een eyecatcher in je badkamer! FotoWastafels in verschillende stijlen en kleuren

Globo Le Pietre afwerking - Arabescato Chiaro

Ook zijn er Italiaanse wastafels geïnspireerd door de mooiste natuurstenen van Midden-Italië: de Le Pietre serie. Globo heeft maar liefst veertien verschillende textuurafwerkingen. Een uniek item middelpunt van je wastafelmeubel. Lees meer

FotoWastafels in verschillende stijlen en kleuren

Globo keramische afwerking - Bluette

Combineren met meubels en kranen

Je mooie nieuwe wastafel combineer je in een compleet badkamermeubel met een spiegel, een kraan en een topblad en/of onderkast. De trend van 2020 is om een ronde spiegel te kiezen om het contrast van strakke lijnen in de badkamer te doorbreken. Een mooie inbouw wand wastafelmengkraan of opbouw staande wastafelkraan van Bongio kan in verschillende afwerkingen gekozen worden in de stijl van de badkamer.

FotoWastafels in verschillende stijlen en kleuren

Luva wastafel. Bongio kraan - Luca Sanitair

Bij een design kraan hoort natuurlijk een strakke wastafel. Combineer bijvoorbeeld de opzetwastafel met een topblad en onderkast voor een natuurlijke en exclusieve uitstraling. Een topblad is perfect te combineren met één of meerdere opzetwastafels. Wil je geen opzetwastafel dan kan je kiezen uit verschillende meubelwastafels met spoelbakken die strak op de onderkasten passen.

Schoonmaken van wastafels

De materialen van de wastafels moeten op verschillende manieren worden behandeld bij het schoonmaken. Mineral stone kan gemakkelijk worden gereinigd met reguliere schoonmaakmiddelen. Het materiaal is duurzaam en goed bestand tegen vuil, bacteriën en krasjes. Als er toch schade in de vorm van lichte krasjes is ontstaan, dan zijn deze eenvoudig te verwijderen met water en poetsmiddel, geen schuurmiddel.

De solid surface wastafels zijn gemakkelijk te herstellen door gebruik te maken van een schuursponsje en de traditionele schoonmaak- en schuurmiddelen bij beschadiging door krassen. Keramiek moet schoongemaakt worden met een zachte doek en een zacht, niet schurend schoonmaakmiddel (zeep). Het keramisch sanitair moet worden nagespoeld en droog gemaakt met een doek om kalk en vlekken te voorkomen. Het gebruik van agressieve antikalk en schuurmiddelen wordt echt afgeraden, omdat deze het keramisch oppervlak kunnen beschadigen.

Bekijk het ruime assortiment met verschillende wastafels, topbladen en meubelwastafels van Luca Sanitair hier of vraag informatie aan. 

Luca Sanitair

Design sanitair van Italiaanse bodem

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen