Stijlvol! Wastafels & baden van Solid Surface

Is je badkamer toe aan een stijlvolle make-over? Dan is het de moeite waard om je te verdiepen in producten van het materiaal Solid Surface. Wastafels en baden van dit geavanceerde composietmateriaal hebben een prachtige mat witte uitstraling en een zijdezachte look. Bovendien is de fluwelen textuur meer dan aangenaam om aan te raken.

Solid Surface in de badkamer

Solid Surface is de verzamelnaam voor composietmaterialen die in de massa gekleurd zijn. Ze zijn massief en homogeen en kunnen gebruikt worden voor veeleisende toepassingen. Het materiaal is gemakkelijk en snel te onderhouden. Water en zeep, of de standaard schoonmaakmiddelen volstaan om de meeste voorkomende vlekken van de oppervlakken te verwijderen.

Cross Tone heeft een groot assortiment Solid Surface wastafels, vrijstaande wastafels, en vrijstaande baden. De baden met bijpassende wastafels zijn er in vele vomen, zodat de mogelijkheden groot zijn. We zetten een paar pareltjes voor je op een rij.

Vrijstaand bad van Solid Surface via Cross Tone #Badkamer
Op de foto vrijstaand bad Maike van Cross Tone

Baden van Solid Surface

Vrijstaand bad met bijpassende wastafel van Solid Surface - bad Hidde van CrossTone
Een prachtig ontwerp van Cross Tone is het vrijstaand bad model HIDDE. Een echte blikvanger in je design badkamer! Het design bad met een afmeting van 1800 x 750 x 570 mm is leverbaar in alle kleuren. De bijpassende wastafel is 712 x 463 x 130 mm. Nieuw is Hidde met een leren omlijsting.

Vrijstaand bad met bijpassende wastafel van Solid Surface via Cross Tone
Met Solid Surface kan je vele kanten op. Dit ovale bad uit de Ania serie van Cross Tone heeft door de wat dikkere randen een stoere, robuuste uitstraling. De a-symetrische uitvoering van het bad, van zowel de bovenzijde als het aanzicht maakt dat er een spanning ontstaat in de vorm van het bad en de meestal rechte vormen van een badkamer. Met bijpassende en unieke waskommen.
Het bad heeft een afmeting van 1747 x 764 x 583 mm

Bad van Solid Surface voor in een hoek - Bad Corner van Cross Tone
Ook voor een kleinere ruimte heeft Cross Tone geschikte producten. Met bad Corner met bijpassende waskom kan jouw badkamer zo in een magazine schitteren!

Vrijstaand bad van Solid Surface. Bad uit de serie Magda van Cross Tone

En hou je van bijzondere vormen? Ook dan biedt het materiaal Solid Surface uitkomst! Dit bad uit de Magda serie van Cross Tone met bijpassende wastafelzuil doet denken aan de golven van de zee. Afmetingen: bad 1790 x 750 x 740 mm en vrijstaande wastafel 580 x 380 x 980 mm

Vrijstaand bad Loeffi van Solid Surface - CrossTone #badkamer
Dit bad uit de serie Loeffi van Cross Tone is niet breed, maar heeft door de wat dikkere randen een stoere, robuuste uitstraling.

Meer baden van Solid Surface bekijken? Cross Tone heeft een grote collectie Solid Surface baden en wastafels >> bezoek de website.

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen