Wastoren.nl

Dé wasmachinekast voor je wasmachine en droger

Wordt dit jouw nieuwe wasruimte?

Een aparte wasruimte in huis is al jaren populair. Wastoren.nl begrijpt hoe belangrijk het kan zijn als deze ruimte ook is opgeruimd en logistiek handig is ingedeeld. Dat betekent bijvoorbeeld dat je niet meer hoeft te bukken om de was in en uit de machine te halen. Hetzelfde geldt voor de droger. En met een kastindeling als deze wordt de ruimte ook nog eens optimaal benut.

Persoonlijk ingedeeld

Wastoren

Heb je al een aparte ruimte voor de was, dan kun je bij Wastoren een kast op maat kiezen die precies past op jouw vierkante meters. Deze inbouwkast bestaat namelijk uit verschillende modules, zodat je zelf je logistiek rondom de was kunt indelen. En let op, de was doen is zo ongeveer een dagelijks klusje, dus neem de tijd om over de indeling na te denken. Heb je geen aparte ruimte om de was te doen, dan kun je alsnog aan de slag met Wastoren, omdat het ruimte bespaart vanwege de verschillende mogelijkheden en de kasten waarin je de wasmachine en droger kunt plaatsen. Er zit voor iedereen wel een optie bij.

Aan alles is gedacht

Wastoren.nl

De persoonlijke indeling kun je vanaf de basiskast zelf kiezen. Door deze bijvoorbeeld met een extra ladenblok, hoge kasten of extra bergruimte uit te breiden. Bukken om de was in en uit de machine en droger te halen, hoeft niet meer. Dat scheelt weer. Ook krijg je nu eindelijk ruimte om de enkele sokken op te bergen tot ze weer een paar vormen. Naast het opruimen van de was, accessoires en wasmiddel zijn alle snoeren en draden ook mooi weggewerkt. 

Geen vervelende geluidjes meer 

Wastoren

Voor wie zich nog wel eens kon irriteren aan zoem- en centrifugegeluiden is dat nu verleden tijd, omdat de wasmachine en droger in een kast achter een deur worden opgeborgen. Dit heeft ook vermindering van de trillingen tot gevolg. De kast kan dit aan. Deze garantie geeft Wastoren.nl ook mee. Het product is TUV-gecertificeerd. Hiermee wordt de veiligheid gegarandeerd. De wasmachine kan niet uit de kast vallen.  

Wil je meer informatie? Bezoek dan de website van Wastoren.nl.

Informatie aanvragen bij Wastoren.nl

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen