Vrijstaande baden voor een luxe badkamer

Droom jij ook van een luxe badkamer? Dat je de dag start en afsluit in een comfortabele en oogstrelend mooie badkamer, die niet onderdoet aan een luxe hotelbadkamer? Zo’n luxe wellness-ruimte in je huis creëer je door natuurlijke materialen zoals steen, glas en marmer te gebruiken. Grote tegels, spiegels, luxe accessoires en zachte handdoeken geven de badkamer een exclusieve uitstraling.

Een luxueuze badkamer is voorzien van allerlei wellness producten, waarbij ontspanning natuurlijk het voornaamste doel is. Een vrijstaand bad maakt de luxe look & feel van je badkamer helemaal af. Overweeg je een vrijstaand bad te installeren, dan is het de moeite waard om eerst even goed rond te kijken.

Vrijstaand bad

Vrijstaand bad mat wit. Minimalistisch solid surface bad LUVA via Luca Sanitair #bad #badkamer #badkamerinspiratie #lucasanitair

Solid Surface vrijstaand bad - Luca sanitair

Ontspannen in een schuimend bad geeft bij uitstek een heerlijk luxe gevoel en met de nieuwste vrijstaande baden waan je je zo in de badkamer van een luxueuze hotelsuite. Mooi voorbeeld zijn de nieuwe baden van Luca sanitair die zijn gemaakt van acryl, mineral stone en solid surface. Deze design baden hebben een minimalistische rand, waardoor ze een echte eyecatcher in je badkamer zijn >> LEES MEER

Vrijstaand bad mat wit. Minimalistisch acryl bad via Luca Sanitair #bad #badkamer #badkamerinspiratie #lucasanitair

Vrijstaand acryl bad - Luca sanitair

Kom je ruimte tekort voor een vrijstaand bad, dan zijn er ook ruimtebesparende half vrijstaande baden en hoekbaden voor een luxe uitstraling. Een stijlvol alternatief!

Meer voorbeelden van solid surface en acryl baden en wastafels van Luca Sanitair bekijken? Bekijk hier de producten van Luca Sanitair of vind een verkooppunt in de buurt.

Luca Sanitair

Design sanitair van Italiaanse bodem

Informatie aanvragen bij Luca Sanitair

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen