Thebalux

Uw badkamer is pas áf met Thebalux!

Voorbeelden van badkamermeubels: functioneel & stijlvol

Ben je op zoek naar een nieuw badkamermeubel? De hedendaagse badmeubels zijn stijlvol, praktisch en zeer functioneel. Kasten, lades en spiegelconcepten, ze komen in alle soorten en maten op de markt. Steeds vaker zien we concepten waarbij er onbeperkte mogelijkheden zijn bij het samenstellen van het voor jou ultieme badkamermeubel. De beschikbare opbergruimte en de indeling van lades en kasten krijgt veel aandacht en dat is maar goed ook. Badlinnen, cosmetica, sieraden en accessoires, we kunnen het tegenwoordig allemaal geordend onderbrengen in de meest stijlvolle meubels.

De mogelijkheden: verschillende stijlen badkamermeubels

De badkamer van nu beschikt veelal over strakke lijnen en vormen. De meeste badkamermeubels zijn bergruimte en wastafel in één, waarbij de opzetwastafels en waskommen een mooie badkamertrend zijn. Zwevende meubels zijn helemaal van deze tijd en hebben een ruimtelijk effect doordat je de vloer eronder blijft zien. Lades zijn vaak greeploos en beschikken vrijwel allemaal over soepele ladegeleiders en soft close lades die fluisterstil sluiten. Voor de fronten van de badkamermeubels zien we vaak melamine; krasbestendig en in veel kleuren verkrijgbaar.
De warme tegenhanger van hoogglans zijn natuurlijke materialen zoals natuursteen en hout. Hout is populair want het zorgt voor sfeer en karakter. Ook het mixen van stijlen is van deze tijd, vooral landelijk moderne badkamers zijn een trend. De combinatie van sfeer en strak design spreekt aan. Door het gebruik van natuurlijke tinten zoals grijs, bruin en wit krijgt de badkamer een rustige, moderne uitstraling. Veel meubelmerken hebben bijpassende kasten voor extra opbergruimte en spiegels of spiegelkasten met led-verlichting. Afhankelijk van het type zijn er spiegels voorzien van dimmer, ledverlichting, smartphone aansluiting, geïntegreerde make-up spiegel, wastafelverlichting of indirecte verlichting.

Voorbeelden van badmeubels

Bekijk hieronder voorbeelden van de nieuwste badkamermeubels en klik op de foto voor meer informatie.

Villeroy & Boch badkamermeubel lijn Venticello met keuze uit verschillende wastafels, meubels en kleuren en met DirectFlush toiletten

Venticello is de naam van de nieuwe badkamerlijn van Villeroy & Boch met wastafels, meubels en DirectFlush toiletten. Mooi detail: de wastafels hebben een rand van slechts 1,8 centimeter voor een lichte en elegante uitstraling.

Thebalux badkamermeubel You. De wastafel loopt door over de zijkant van het meubel. In verschillende houtkleuren.

Badkamerserie You van Thebalux is een veel gekozen badkamermeubel voor de grote badkamer. De wastafel loopt door over de zijkant van het badkamermeubel. Verkrijgbaar in verschillende varianten en houtkleuren, die voor een fraai contrast met het witte wastafelblad zorgen. Met nieuwe spiegels en spiegelkasten is deze serie weer volledig van deze tijd.

Detremmerie No Limit badkamermeubels. Met de modulaire badmeubels stel je zelf je ideale meubel samen

Met de serie No Limit van Detremmerie kan je oneindig combineren om je ideale badkamermeubel samen te stellen. Je kiest de onderdelen los: van onderbouwmeubels in vele maten en kleuren tot wastafelblad van verschillende materialen, wastafels en waskommen. Aangevuld met (half) hoge kasten, spiegel(kast), handgrepen in alle stijlen en verlichting.

Badkamermeubel Coast van Primabad met de uitstraling van een strandhuis. Fronten met houtstructuur, opbouwgrepen en greeploze oplossingen in combinatie met het keramische wastafelblad zorgen voor een prettige sfeer.

Deze badkamer heeft de uitstraling van een strandhuis. Niet voor niets heet deze meubelcollectie van Primabad dan ook Coast. Fronten met houtstructuur, opbouwgrepen en greeploze oplossingen in combinatie met het keramische wastafelblad zorgen voor een prettige sfeer.

De nieuwe badmeubellijn Momentum van H&R Badmeubelen & Sanitair wordt gekenmerkt door een super strak design en past perfect binnen de moderne badkamer. Met prachtige waskommen.

De Momentum badmeubellijn van H&R Badmeubelen en Sanitair sluit perfect aan op de laatste trend in badkamerland. Gecombineerd met een van de fraaie kommen een echte eye-catcher voor uw badkamer.In zeven verschillende houtdessins en verschillende maten.

Houten badkamermeubel van barnwood via Restylexl

Badkamermeubels van RestyleXL zijn gemaakt van oud hout. Elke plank heeft zijn verhaal. Zo ook het "Barnwood" (oud eiken) dat is gebruikt voor dit badkamermeubel. Restyle XL is gespecialiseerd in meubels op maat, waarbij gebruik wordt gemaakt van oud hout. Hier is de originele toplaag geborsteld.

Badkamermeubel DOMO van Italiaanse merk Adatto Casa via Luca Sanitair

Badkamermeubel DOMO van het Italiaanse merk Adatto Casa heeft een subtiele dunne wastafel van keramiek. De ladekast is verkrijgbaar in vier actuele kleuren en verschillende breedtes. Via Luca Sanitair

Badkamermeubel Twenty van het Italiaanse merk MODULNOVA kenmerken zich door een samenspel van vorm, design, elegantie, creativiteit en functionaliteit.

Badkamermeubels Twenty van het Italiaanse Modulnova kenmerken zich door een samenspel van vorm, design, elegantie, creativiteit en functionaliteit. Door de details, de afwering en het gebruik van innovatieve materialen hebben de meubels een unieke uitstraling. Via Home Concepts

Thebalux spiegelkast voor de badkamer met led-verlichting

De hedendaagse spiegelkasten bieden veel functionele opbergruimte en zijn voorzien van led-verlichting. Bij deze spiegelkast DeLuxe van Thebalux worden zelfs schappen verlicht en schijnt door de spiegeldeuren heen, onder de spiegelkast op de wastafel en in de spiegelkast. De verlichting wordt automatisch geschakeld bij het openen van de deur.

Meer badkamermeubels bekijken?

Meer informatie en inspiratie op het gebied vanbadkamermeubels vind je bij product in beeld. Bezoek ook eens onze inspiratie-borden op Pinterest. Via onze brochure-service kan je gratis mooie brochures te bestellen boordevol informatie. 

Foto boven artikel: Primabad Get Up

 

Download de brochure

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen