Volop creatieve mogelijkheden met de tegels van Villeroy & Boch

De collectie van Villeroy & Boch Tegels biedt veel creatieve mogelijkheden met designs die zijn geïnspireerd op natuursteen, beton, hout en terrazzo. De nieuwe wand- en vloerconcepten met gedurfde combinaties zorgen voor contrastrijke patronen.

Ook jij kunt hiermee aan de slag voor een nieuwe badkamerlook. De tegelseries bieden expressieve ruimtelijke sfeer, esthetiek en functionaliteit, met alle voordelen van hoogwaardig keramiek, zoals onderhoudsgemak, stroefheid, lange levensduur en duurzaamheid. In dit artikel geven we je inspiratie voor de verschillende luxe badkamerstijlen die je met deze tegels kan creëren.

Combinaties van steenlook 

De collectie CODE 2 van Villeroy & Boch maakt uniforme vormgeving mogelijk met verschillende kleur- en designaccenten, dankzij het VilboStone porcellanatoconcept. Het concept SOLID TONES combineert beton- en steenlooks in dezelfde formaten en kleuren, zowel apart als gemengd.

Keramisch design

STAGEART brengt steen- en cementstructuren samen in een nieuw keramisch design met subtiele reliëfdecoraties, wat een bepaalde subtiliteit aan de badkamer toevoegt. VilboStone porcellanato BOURGOGNA voegt oorspronkelijke natuurlijkheid toe aan ruimtes met sprekende kleuren en levendige structuren. SILENT MOOD past bij de vloertegels uit de serie SOLID TONES met zijn fijne cementstructuur, zachte pasteltinten en gestructureerde decoraties.

Historische stijl in nieuw jasje 

SPARKS biedt expressieve terrazzo-designs op grootformaat porcellanato tegels. Een ideale tegel voor de moderne badkamer waarin een vleugje nostalgie gewenst is. Marmerlooks zoals die in series MARBLE ARCH of NOCTURNE worden aangeboden, zorgen voor een expressieve sfeer.

Vraag de brochure aan voor meer informatie over deze tegelseries of download de online brochure hier

Download de brochure

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen