Vierkante hoofddouches van Kludi

KLUDI douches; een hoofdzaak.

Douchen en nat worden gaat altijd samen. Comfortabel douchen is echter een extra dimensie, die alleen door specialisten gecreëerd kan worden. Kludi mag zich met recht een specialist noemen. Kludi produceert reeds decennia douches in vele soorten en maten. Aan dit brede assortiment zijn nu twee nieuwe vierkante hoofddouches toegevoegd.

Deze vierkante hoofddouches zijn verkrijgbaar in de afmetingen 20 x 20 centimeter en 25 x 25 centimeter. Beide bieden met relatief weinig water een comfortabele douchestraal. Een straal waaronder douchen ook echt beleefd kan worden. Met één handbeweging kunnen de flexibele delen van de straalplaat van kalkafzetting ontdaan worden.

Om al dit water op de goede plek in de doucheruimte neer te laten komen levert Kludi drie montagehulpmiddelen. Twee gebogen douche-armen voor wandmontage, met een voorsprong van 25 of 40 centimeter en een rechte douche-arm voor plafondmontage.

Zoals bekend levert Kludi de hoogste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Daarmee worden ook grotere douches voor een steeds breder publiek bereikbaar.

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen