pinterest
Vernieuwde douchegoten TECEdrainline

Vernieuwde douchegoten TECEdrainline

Strakke hoeken, smallere randen, goed wegstromend water door de driedimensionaal vormgegeven, zeer glad gepolijste binnenzijde van de goten zijn de nieuwste verfijnde kenmerken van de TECEdrainline douchegoten. Bij dit nieuw ontwerp van de douchegoot staat hygiëne centraal doordat er geen kieren, naden en schroefgaten zijn toegepast. Voor de waterdichte afdichting in de vloer introduceert TECE een volledig nieuwe wijze van afdichten, nl. het Seal System. Voor u een hele zekerheid, want lekkage wordt hiermee voorkomen!

FotoVernieuwde douchegoten TECEdrainline   FotoVernieuwde douchegoten TECEdrainline

De douchegoot die niet lekt

In de praktijk bleek dat de meeste lekkageproblemen ontstonden door het gebruik van de verkeerde afdichtingsmiddelen (lijm die in de afdichtingsconstructie wordt toegepast door de installateur of tegelzetter). Om u de mooiste douchegoot en een jarenlange garantie van waterdichtheid te bieden, heeft ons moederbedrijf in Duitsland ruim 50 gerenommeerde afdichtingsproducten van verschillende fabrikanten getest. Deze tests zijn verricht door de onafhankelijke keuringsinstantie Kiwa TBU en zijn uitgevoerd volgens de in Duitsland geldende bouwvoorschriften. Voor elk afdichtingsmiddel dat slaagde voor de test kan een certificaat worden overlegd. Zie ook www.sealsystem.net

TECE levert al jaren douchegoten waarop u uw eigen tegels kan monteren, zodat de vloer één geheel lijkt. Dit is het betegelbare rooster “plate”. Dankzij de solide constructie van de TECEdrainline douchegoot, blijven na inbouw slechts twee smalle spleten zichtbaar. Bij de nieuwe “plate II” afdekroosters zijn de kunststof voeten vervallen. Daardoor is het product nog hoogwaardiger, eenvoudiger te reinigen en optisch eleganter. De plate II introduceert TECE in het najaar. Naast deze serie levert TECE ook roosters van duurzaam roestvast staal in 7 dessins en glas in drie kleuren.

Bewaren

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen