Dutch Design badkamercollectie Tortu in flagship store

Dutch Design badkamercollectie Tortu in flagship store

Ben je op zoek naar Dutch Design voor de badkamer? De verfrissende line-up van vrijstaande baden, wastafels, kranen en accessoires van Tortu zijn te bewonderen in de gloednieuwe Flagship store in hartje centrum van Rotterdam. Een aanrader om eens te bezoeken!

Dutch Design

Ditch Design voor de badkamer van Tortu. Flagship Store in Rotterdam #badkamers #baden #wastafels

In de nieuwe showroom zijn onder andere de Tortu collecties van Nederlandse topdesigners te bezichtigen. De collectie van Tortu is gebaseerd op de eigenzinnige Dutch Design traditie, waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit alles heeft geresulteerd in eigentijdse ontwerpen die niet gebonden zijn aan conventie, maar een duidelijk doel voor ogen hebben: het creëren van een moment van rust en ontspanning!

Ruim aanbod voor de design badkamer

Tortu is een veelzijdig bedrijf dat bijdraagt aan verschillende projecten, ongeacht omvang of complexiteit. Individuele klanten kunnen bij Tortu terecht en vinden hier een zeer ruim aanbod; van de trendy wastafel met design meubel tot een elegant bad en de keuze uit stijlvolle tegels van Nederlands tegelproducent Mosa en kranen en accessoires van Keuco.

Badkamer met design bad, wastafels en badkamerproducten van Tortu #badkamer #bad #tortu #dutchdesign

Ook grotere (vastgoed)projecten zoals kantoor- en wooncomplexen, hotels of sauna’s en thermen zijn bij Tortu aan het goede adres. Wanneer een project, particulier of zakelijk, een op maat gemaakte oplossing vraagt, dan beschikt Tortu over ervaren ontwerpers die waardevolle input en ontwerpen kunnen leveren bij de uitvoering van het project. 

Wastafel van Tortu #badkamer #design #dutchdesign #tortu

Tortu Flagship Store | Goudsesingel 208 | Rotterdam | Tel 010 351 00 28 | info@tortuworld.com


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP