Luxe accessoires voor badkamer & toilet

Bij de inrichting van een moderne badkamer en toiletruimte zijn functionele accessoires natuurlijk een must. De nieuwe collecties badkameraccessoires Noon en Dock van Tiger zijn niet alleen heel functioneel, maar hebben ook een luxe uitstraling. Slimme details zorgen voor gebruikersgemak; wat dacht je bijvoorbeeld van een plateau voor je smartphone in de toiletruimte. We zetten een aantal mooie en handige badkameraccessoires voor je op een rij. 

 Tiger Noon

In deze luxe accessoireseries worden design, kwaliteit en functionaliteit gecombineerd. Noon heeft als kenmerk een rond rozet, waar een vierkant rozet karakteristiek is voor de serie Dock.

Accessoires voor douche en wastafel

Badkamer accessoires Noon - Tiger

De twee accessoires-lijnen hebben een compleet productaanbod voor de badkamer in elke stijl, waarbij alle wandgemonteerde accessoires met het speciale lijmsysteem kunnen worden bevestigd. Geen gedoe meer met boren en dus geen gaten meer in de muur. Er zijn zelfklevende haakjes, een grote en een kleine zeepdispenser, een wandbasket en een hoekbasket en een handdoekhouder 2-arms en een dubbele handdoekhouder.

Douche accessoires Noon - Tiger

Door de diversiteit in afwerking en rozetstijl is er volop keuze en is de juiste accessoire voor jouw specifieke stijl snel gevonden. Door de krachtige uitstraling van Noon en Dock sluiten deze series naadloos aan bij de inrichting van de moderne badkamer.

Douche accessoires Dock - Tiger

Noon en Dock zijn beide verkrijgbaar in chroom en geborsteld RVS. Aanvullend is Noon ook in trendy matzwart verkrijgbaar.

Accessoires voor het toilet

Tiger Noon

Toilet accessoires Noon - Tiger

Noon en Dock bieden ook alle accessoires een voor het toilet, zoals een toiletrolhouder met of zonder klep, een reserverolhouder, een zelfklevend haakje, een toiletborstelhouder en een grote en een kleine zeepdispenser. De zeepdispenser en de toiletborstelhouder zijn ook beschikbaar in een vrijstaande versie.

Tiger Dock

Toilet accessoires Dock - Tiger

Zelfklevende accessoires

Alle wandgemonteerde accessoires zijn zelfklevend en kunnen bevestigd worden met TigerFix 1. Op iedere gladde, harde achtergrond bevestig je met dit lijmsysteem eenvoudig de toiletrolhouder, zeeppomp of handdoekhaak. Met het lijmsysteem zijn de accessoires op een later tijdstip weer heel eenvoudig, zonder vlekken of beschadigingen, te verwijderen. Handig voor als je ze wilt vervangen of mee wilt nemen naar een nieuwe woning.

Noon en Dock zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en slimme details. Deze zorgen voor een hoog gebruiksgemak. Vanwege het duurzame karakter van deze premium series is de garantie maar liefst 15 jaar.
Meer informatie over Tiger en haar collecties en verkooppunten in de buurt is te vinden op de website van Tiger

Tiger

Badkamerdesign voor iedereen

Informatie aanvragen bij Tiger

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen