TECElux innovatie voor spoelen toilet

TECElux innovatie voor spoelen toilet

De innovatie spoeltechniek voor de toilet TECElux van TECE is fris, duurzaam en staat mooi in het interieur. De nieuwe innovatie verrast door het design en de functie, die esthetisch zijn geïntegreerd.

TECElux vervangt het spoelreservoir en de manier van spoelen en zorgt voor meer comfort en een totaal ander interieurbeeld. Door de unieke vormgeving en het duurzame materiaal glas zijn er bovendien allerlei wandafwerkingen te combineren: van tegels, sierpleisterwerk en behang tot laguzzo, beton of tadelakt. Daarbij is elk model toilet mogelijk, ook met een douche-wc. Uniek is ook de techniek van de hoogteversteller, die de zithoogte van het toilet perfect afstemt op de gebruiker. En met het luchtreinigingssysteem met actief koolfilter ruikt het toilet altijd fris en wordt er geen energie verspild door het wegzuigen van lucht.

 TECElux spoelreservoir toilet touch TECE    TECElux spoelreservoir toilet geur TECE


Hygiënische spoeltechniek

Wat direct opvalt is het esthetische design van de glazen afdekplaat die dankzij zijn grote oppervlakte dient als spatbescherming van de wand. Een bijkomend voordeel van glas is, dat het hygiënisch is en eenvoudig te reinigen. Dankzij het glas en de hightech optische technologie zet TECE een nieuwe trend met de manier van spoelen, namelijk met de magische sen-Touch. De sen-Touch is de optische bediening van het spoelen en werkt heel simpel. U nadert de spoeltoetsen, deze lichten op. Door een lichte aanraking met de hand wordt de spoeling in werking gezet. Binnen een bereik van 10 mm werkt deze optische techniek ook aanraakvrij, dus nog hygiënischer. Als alternatief voor de optische spoeltechniek kan TECE ook mechanische bedieningstoetsen leveren in het wit of glanzend chroom.

 TECElux spoelreservoir toilet TECE    TECElux spoelreservoir toilet touch TECE


Technische hoogstandjes

Achter de glasplaat zit de techniek verborgen, die ook bijzonder is te noemen. Want niemand heeft een toilet met hoogteverstelling, zodat de zithoogte van het toilet perfect wordt afgestemd op de gebruiker. Ook uniek is het luchtreinigingssysteem met actief koolfilter, dat ervoor zorgt dat het toilet altijd fris ruikt en geen energie wordt verspild door het wegzuigen van lucht. TECElux zorgt niet alleen voor meer comfort, de geïntegreerde spoeltechniek is bovendien duurzaam. Dit is te danken aan het unieke spoelreservoir dat is voorzien van de duospoeltechniek en een instelbare spoelklok. Hiermee zijn waterbesparingen mogelijk van ruim 50 %! Ook het vertrouwde hoogwaardige materiaal waarmee TECE al jaren internationaal succes heeft, zorgt voor een lange, duurzame en betrouwbare levensduur.

TECElux toilet spoelreservoir design TECE    TECElux toilet spoelreservoir in hoogte verstelbaar

 

Winnaar van vele designprijzen

TECElux heeft dankzij de unieke combinatie van design en geïntegreerde techniek al veel prijzen gewonnen: Design Plus, Reddot Design Award, Good Design, IF Product Design Award, Innovationspreis Architectur + Technik en de nominatie voor de Designpreis Deutschland 2012.

TECElux spoelreservoir toilet spoelen TECE

Bewaren

Bewaren


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP