pinterest
TECElux innovatie voor spoelen toilet

TECElux innovatie voor spoelen toilet

De innovatie spoeltechniek voor de toilet TECElux van TECE is fris, duurzaam en staat mooi in het interieur. De nieuwe innovatie verrast door het design en de functie, die esthetisch zijn geïntegreerd.

TECElux vervangt het spoelreservoir en de manier van spoelen en zorgt voor meer comfort en een totaal ander interieurbeeld. Door de unieke vormgeving en het duurzame materiaal glas zijn er bovendien allerlei wandafwerkingen te combineren: van tegels, sierpleisterwerk en behang tot laguzzo, beton of tadelakt. Daarbij is elk model toilet mogelijk, ook met een douche-wc. Uniek is ook de techniek van de hoogteversteller, die de zithoogte van het toilet perfect afstemt op de gebruiker. En met het luchtreinigingssysteem met actief koolfilter ruikt het toilet altijd fris en wordt er geen energie verspild door het wegzuigen van lucht.

 FotoTECElux innovatie voor spoelen toilet    FotoTECElux innovatie voor spoelen toilet


Hygiënische spoeltechniek

Wat direct opvalt is het esthetische design van de glazen afdekplaat die dankzij zijn grote oppervlakte dient als spatbescherming van de wand. Een bijkomend voordeel van glas is, dat het hygiënisch is en eenvoudig te reinigen. Dankzij het glas en de hightech optische technologie zet TECE een nieuwe trend met de manier van spoelen, namelijk met de magische sen-Touch. De sen-Touch is de optische bediening van het spoelen en werkt heel simpel. U nadert de spoeltoetsen, deze lichten op. Door een lichte aanraking met de hand wordt de spoeling in werking gezet. Binnen een bereik van 10 mm werkt deze optische techniek ook aanraakvrij, dus nog hygiënischer. Als alternatief voor de optische spoeltechniek kan TECE ook mechanische bedieningstoetsen leveren in het wit of glanzend chroom.

 FotoTECElux innovatie voor spoelen toilet    FotoTECElux innovatie voor spoelen toilet


Technische hoogstandjes

Achter de glasplaat zit de techniek verborgen, die ook bijzonder is te noemen. Want niemand heeft een toilet met hoogteverstelling, zodat de zithoogte van het toilet perfect wordt afgestemd op de gebruiker. Ook uniek is het luchtreinigingssysteem met actief koolfilter, dat ervoor zorgt dat het toilet altijd fris ruikt en geen energie wordt verspild door het wegzuigen van lucht. TECElux zorgt niet alleen voor meer comfort, de geïntegreerde spoeltechniek is bovendien duurzaam. Dit is te danken aan het unieke spoelreservoir dat is voorzien van de duospoeltechniek en een instelbare spoelklok. Hiermee zijn waterbesparingen mogelijk van ruim 50 %! Ook het vertrouwde hoogwaardige materiaal waarmee TECE al jaren internationaal succes heeft, zorgt voor een lange, duurzame en betrouwbare levensduur.

FotoTECElux innovatie voor spoelen toilet    FotoTECElux innovatie voor spoelen toilet

 

Winnaar van vele designprijzen

TECElux heeft dankzij de unieke combinatie van design en geïntegreerde techniek al veel prijzen gewonnen: Design Plus, Reddot Design Award, Good Design, IF Product Design Award, Innovationspreis Architectur + Technik en de nominatie voor de Designpreis Deutschland 2012.

FotoTECElux innovatie voor spoelen toilet

Bewaren

Bewaren

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen