pinterest
Hout in de badkamer

Hout in de badkamer

Sfeervolle badkamers hebben houten details. Hout in de badkamer geeft de ruimte rust en een natuurlijke en warme sfeer, precies de ingrediënten die een badkamer nodig heeft! Bovendien creëer je door het toepassen van hout een ultiem luxe gevoel. 

Badkamermeubels van hout 

Badkamermeubels gemaakt van oud hout zijn niet alleen ecologisch en milieuvriendelijk, maar geven ook nog eens een robuuste en karakteristieke uitstraling aan de meubels. Denk bijvoorbeeld aan een steiger houten badkamermeubel of een eiken wastafelblad. RestyleXL heeft verschillende soorten badkamermeubels gemaakt van prachtige gerecyclede houtsoorten. Naast het standaard assortiment kan je de badmeubelen ook op maat laten maken.

Op maat gemaakt

Voor alle type badkamers kan er een perfect passend meubel worden gemaakt. Helemaal passend bij jouw interieur, stijl en smaak. Daarbij kan je ook nog kiezen uit verschillende wasbakken en kommen waarmee je de stijl van je badkamer bepaald. Kies je voor een robuuste stenen waskom voor een landelijke stijl of een witte waskom voor een Scandinavische stijl. Of gaat je voorkeur uit naar een strakke betonnen wastafel? Bekijk hieronder een aantal mooie voorbeelden.

  • FotoHout in de badkamer
  • FotoHout in de badkamer
  • FotoHout in de badkamer
  • FotoHout in de badkamer

Door de continue blootstelling aan vocht, moet het hout van badkamermeubels wel sterk genoeg zijn om bestand te zijn tegen waterspetters. Twijfel je of hout in de badkamer wel kan? Die twijfel is niet nodig, het kan prima! Restyle XL adviseert graag over de mogelijkheden, maar ook over optimaal gebruik en onderhoud van houten badkamermeubels.

Wil je meer informatie over de houten badkamermeubels? In de showroom in Woerden kan je een aantal wastafelmeubels zien. Wil je liever een houten badkamermeubel op maat? Dat is zeker mogelijk! Restyle XL is hierin gespecialiseerd.Maak een afspraak: info@restylexl.nl 

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen