pinterest
Sunshower verandert badkamers in health & wellness-centers

Sunshower verandert badkamers in health & wellness-centers

Design, wellness en comfort zijn sleutelwoorden in de badkamer van vandaag. Sunshower voorziet in deze trend en in de behoefte om te ontspannen en te zonnen. De Sunshower wordt geïnstalleerd in de douche en brengt zonlicht voor je gezondheid én zorgt voor een bruine tint. Het infraroodlicht gaat met de warmte van de infraroodlampen spier- en gewrichtspijn in de nek, rug en schouders tegen. Zo voorziet dit luxe apparaat in een complete wellness-sessie in je eigen badkamer.

Verantwoord zonnen & helende infraroodwarmte

De Sunshower is een innovatieve uitvinding die de aanmaak van vitamine D stimuleert en energie geeft. Het infraroodlicht geeft een lagere dosis UV dan een doorsnee zonnebank en kan dus regelmatig - een paar keer per week - worden gebruikt tijdens het douchen.

De Sunshower Combi verandert de badkamer in een ware mini wellness-center en is een goede remedie tegen energieproblemen. Met name bij gebrek aan zonlicht in de donkere maanden van het jaar. Infraroodlicht biedt verlichting bij spierpijn na het sporten en geeft een aangename diepwerkende warmte na een stevige wandeling in de winter. Bovendien stimuleert de Sunshower de bloedsomloop en heeft het een helende werking op de spieren en gewrichten van de nek, rug en schouders.
Met één druk zonlicht of infrarood inschakelen
FotoSunshower verandert badkamers in health & wellness-centers
 
Sunshower Combi is iets kleiner dan de inbouwvariant Sunshower Deluxe. Voorzien van vier infraroodlampen van elk 500W en drie UV-lampen. Elegant in de hoek te plaatsen als zwevend element. Voorzien van een gezandstraalde glasplaat in een slank aluminium frame.

Gedoseerd zonnen

FotoSunshower verandert badkamers in health & wellness-centers

De Sunshower is KEMA gekeurd en voldoet aan de richtlijnen van KWF Kankerbestrijding en van dermatologen van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). "Door het zonnen te combineren met de dagelijkse douchebeurt blijft je vitamine D op peil en bespaar je tijd." aldus Oscar Meijer, mede-uitvinder van de Sunshower.

Over Sunshower

Sunshower is in 2002 opgericht door de Delftse ingenieurs Merijn Wegdam en Oscar Meijer. Het bedrijf ontwikkelt innovatieve, wellness producten voor in de douche. De Sunshower is verkrijgbaar in verschillende variaties: als inbouwmodel in nieuwe douches of als opbouwmodel in bestaande douches. Met infrarood functie of alleen met zonnebankfunctie. Ook is er keuze voor een full body model met drie tot vijf lampen of een half body model met twee lampen.

Weten wat precies de mogelijkheden zijn? Vraag hier informatie aan of bekijk het Sunshower assortiment in een showroom in de omgeving

Download de brochure

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen